Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások, és egyéb ellenzékiek...

Tiszások, és egyéb ellenzékiek! Ott lesztek-e a holnapi budapesti tüntetésen?

Figyelt kérdés
Vona Gábor szervezi, mellette beszédet mond Puzsér és Pitz Dániel is. A tüntetés a Rogán-botránnyal kapcsolatos.
jan. 11. 14:32
A kérdező szavazást indított:
Tiszás vagyok, és igen, ott leszek.
Tiszás vagyok, és nem, nem leszek ott.
Mi Hazánkos vagyok, és igen, ott leszek.
Mi Hazánkos vagyok, és nem, nem leszek ott.
DK-s vagyok, és igen, ott leszek.
DK-s vagyok, és nem, nem leszek ott.
15 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
2RK-s vagyok és ott leszek.
jan. 11. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Néhány tucat idióta..
jan. 11. 14:39
 3/9 qkker1 ***** válasza:
63%
Dolgozok, úgyhogy nem tudok elmenni.
jan. 11. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
20%

#2 Többen lesznek. Idiótából van nálunk is bőven és most rá is érnek, az idő is jó lesz.

A kérdés csak annyi, hogy miért tüntikét szerveztek most vasárnapra és nem egy valódi választáson szerepelnek Tolna megyében, ahol értelme is lenne? Talán csak nem azért mert amikor valódi megmérettetésen kellene szerepelni ott kiderülne, hogy sem normális jelöltjük sem elegendő szavazójuk nincsen? Közben meg holnap tuti megy majd a kiabálás, hogy legyenek előrehozott választások, miközben pont most bizonyítják, hogy képtelenek lennének azon jelölteket állítani, nyerni.

jan. 11. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Minden idő kidobás ami nem a Tiszáról szól. Nincs támogatottságuk, csak a Tisza tud elérni bármit is jelenleg Magyarországon, a többi ellenzéki párt mögött nincs tömeg
jan. 11. 15:15
 6/9 SzocdemOliver ***** válasza:
23%

Magyar Péter a pszichopata, nárcisztikus, hazudozó, populista politikus mintapéldája. Sokban hasonlít Adolf Hitler német diktátorra személyiségben.

Agresszív, erőszakos, mindenkit leuraló stílus. Demagóg (aki nincs vele az ellene van). Önimádó, exhibicionista, szerelmes saját magába (Hitler is rengeteget fotóztatta magát, MP minden nap kitesz egy képet saját magáról).

Megfélemlíti a politikai ellenfeleit, még a felé baráti viszonyban lévő sajtót (telex, 24.hu , hvg) is bármikor leugatja. Egyszemélyes hatalomra tör a saját pártjában. Őt nem lehet kritizálni, neki mindenben igaza van. A politikai erőszaktól sem riad vissza.

Ez az ember nagyon veszélyes őrült! Ha hatalomra kerül Isten óvja Magyarországot!

jan. 11. 20:25
 7/9 qkker1 ***** válasza:
71%

"SzocdemOliver"

"Csak" a nevet tévesztetted el, a jelenlegi uralkodóra igaz , amit írtál.

jan. 11. 20:48
 8/9 SzocdemOliver ***** válasza:
0%

""Csak" a nevet tévesztetted el, a jelenlegi uralkodóra igaz , amit írtál."

Igen! Ezért hívják Orbán pártját ÓFIDESZ-nek és Magyar Péter pártját ÚJFIDESZ-nek.

jan. 11. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
62%

#8 te szerencsétlen

Maximum a fizetett álellenzéki fideszes bérkommentelők hívják így, mint amilyen te is vagy

jan. 12. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!