Miért voltak ennyire gyalázatosan kevesen az ellenzéki tüntetésen?
Az ellenzéki lapok is max 1000 főre becsülik az egyébként túlnyomórészt idősekből álló tömeget.
Én Osváth Zsolt becslését is sokallom a fő megmozdulás 150 ezres számáról, de a 100 ezer ránézésre is biztosra vehető. És ehhez csak pár ismert fiatal arc és pártok kitiltása kellett.
Az ellenzék teljesen elveszítette a szavazótáborát?
Mert ismerik azt a pártot, nem akarnak lesüllyedni hozzájuk, volt lehetőségük de csúnyán elb_szták, habár a fidesz már ezt túllépte, de ők istenek.. hogy rothadna a bőr a pofájukra.
A 150 ezres tömeg spontán megmozdulás volt, ez meg egy párt tüntetés, ez a idősek öregek összejövetele, mint a fészbuk, és csodálkoztam hogy az egyik nyanya felhozta az lmp-t! Mondom dikk ez ismer ilyet is? azt mondja nem tud kire szavazni, mert nem ismer senkit! Hát ott a MHM, ennyi.
Nem veszítette el a szavazótábort. A szavazóik rájuk fognak voksolni.
...csak a józan eszét veszítette el, ha tüntetésekkel próbálkoznak. Ez nekik nem ment és most sem megy.
Nekem Puzsér Róbert mondása jutott eszembe a kérdésedről.
Valahogy hangzott:
"Nem szeretjük a Fideszt, az ellenzékbe meg nem tudunk beleszeretni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!