Ha a tömeg közé dobnának pár ezrest, több fiatal menne ki az ellenzéki tüntetésekre?
Az a szégyen, hogy választások előtt, szídják, anyázzák a nyuggereket, meg a romákat, hogy pár kg krumpiért eladják a szavazatukat, a videóban szereplő ifjoncok meg egymást eltapossák, lökdösődnek pár kg krumpli áráért.
Mit várunk a továbbiakban eme rém értelmes fiataloktól...🤦♀️
ez Magyarország :D ezért költöztem már rég el...
Üdv Dublinból
Szégyen...a jövő nemzedéke, végtelen ostobaság birka az már túl szép szó rájuk.
De azért ez sem volt semmi ahol még ők fizettek, ez még nagyobb szánalom volt:
Lesz ennél lejebb is nem kétlem.
"A pólóért 17 990 forintot kértek"
Ebből is látszik, hogy nem arról van szó, hogy olyan nagy lenne itt a szegénység! Az, hogy az ezresekért taposták egymást, az is csak tömegpszichózis.
Nem értem, hogy jön ide az ellenzéki tüntetés, nem erről van szó, hogy kimennének e olyan tüntetésekre, itt arról van szó, hogy hány ember éhezik a pénzre, mennyire akarnák, hogy az égből hó, vagy eső helyett pénz hullan, hogy aztán munka nélkül jól meg lehessen gazdagodni.
Aznap jártam a Deák téren és láttam, hogy szabályosan egymást taposták, hogy pénzhez jussanak.
Szánalmas ez az egész.
Ez az egész szitu leírta a mai generáció egy részét.
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!