Melyik megyében él a legtöbb roma?
Azok a kifejezések KB. Mindenkinek ismerősen csengenek, hogy sorsod borsod, borsodi szitu, meg Miskolc is egy gyakran elsütött poén. Én Szabolcsi vagyok Ott is vannak dögivel, de több ismerősom mondta, hogy AZ elozo ket megyek kispályás Nógrádhoz képest. Amelyik megyét még szoktam hallani AZ Baranya, meg Békés és Heves, de Ott szerintem annyira nem vészes a helyzet (mármint SzSzB, BAZ es Nógradhoz kepest). Kinek Mi a tapasztalata, vélemenyém?
(Ekezetek hianyaert elnezest, csak telorol irok)
Ezt biztosra nem lehet megmondani, mert sok cigány származású ember magyarnak érzi és vallja magát. Észak-Keleten élnek sokan, ami Nógrád, Heves, Borsod, Szabolcs megyék.
Baranyában kifejezetten sok cigány az Ormánságban él, ami az egész megyének egy kis része. Ez a horvát határ melletti aprófalvas terület, ami az ország egyik ha nem legszegényebb része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!