Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kit tartasz esélyesnek?

Kit tartasz esélyesnek?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor vagy Magyar Péter? Vagy valaki más?

Kit tartasz TE esélyesnek, aki szerinted megnyerheti a 2026-os választást, és miért? Nincs jó vagy rossz válasz. És ne ugorj neki a másiknak, csak mert más a véleménye a magyar politikáról, köszönöm! Félreértés ne essék, lehet vitázni, de érvekkel.

ma 17:04
A kérdező szavazást indított:
Orbán Viktor
Magyar Péter
Egyéb
29 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Sajnos Orbán szerintem legyőzhetetlen. MP megdönti a Fidesz 2/3-át, de többen nem lehet sajnos reménykedni.
ma 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Reális esély arra van, hogy nem lesz Fidesz 2/3.

Kevésbé reális esély van arra, hogy lesz kormányváltás de MP-nek sem lesz 2/3-da.

Tisza 2/3 pedig kb. esélytelen (de azért ne zárjuk ki teljesen, de én nem hinném, hogy '26-ban ilyen várható).

ma 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Amíg a Moszad jelöltje Orbán, addig ha akarnánk se lehetne más, mert a Sin Bét csak küldene pár ügynököt akik szimplán megmérgeznék az esetleges jelöltet ha úgy alakulna. Mindig az nyerhet, aki a legádázabbul bizonyítja a "tudjukkiknek" hogy ő szolgálja őket a legszervilisebben. Magyarország egy ilyen ország. Jelenleg Orbán és a Fidesz a leghűségesebb sábeszgojim
ma 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
37%

Magyar Péter nem a levegőbe beszél, amikor azt mondja legyen előrehozott választás, mert a többségnek elege van a fideszből. A többségnek. Azt is megmondta, és hangfelvételel bizonyította mit csinált Rogán, és pont a napokban lépett fel ellene az USA korrupciós szerve.

De én amondó vagyok, hogy az ellenséget altatni kell, és hamis reményekbe ringatni, ezért sem mondanám közvélemény kutatónak, hogy Tisza, mert ha a rezsim azt látja hogy vezet a Tisza, akkor bedurvul.

ma 17:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy egy ilyen kérdés alatt is milyen eltérő vélemények vannak. Köszönöm az eddigieket és várom a többit is szeretettel
ma 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
57%
Pártok indulnak nem személyek.
ma 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:
57%

Én a kulcsnak azt tartom, hogy a Fidesz tábor egységes marad e?

Úgy gondolom, hogy 2 millió listás szavazta lesz a Fidesznek, és Ani eldönti majd a javára az a 106 egyéni képviselői mandátum.

Ott egyértelmű Fidesz fölényt várok, főleg a nem budapesti választókerületekben.

A 106 ból ha Fidesz 60 körül behúz, onnantól a sima többsége és szinte biztos. És ez reális is, hogy meglegyen.

Szóval szerintem a Fidesz nyer, 55 százalékát szerzi meg kb a 199 mandátumnak.

ma 18:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!