Mi Hazánkosok, ti büntetnétek a homoszexualitást?

Nem büntetném. Nem is értem a kérdést, hiszen eléggé megverte az Isten azt az embert, nem érdemel büntetést.
Szerintem az egy nagy probléma, hogy nem lehet közös gyermekük a párjukkal.
Ez a legnagyobb büntetés amit adhatott nekik az élet, nem kell tovább büntetni.
Akiket viszont büntetnék, azok az emberek akik ezt a 2-4%-os jelenséget hirdetik és reklámozzák.
A hirdetés és reklámozás nem kimondottan magánszemélyekre értem. A probléma az, hogy a legtöbb filmbe, sorozatba, sport közvetítéskor erővel az arcomba nyomják. Sorolhatnám még a hétköznapi szituációkat. És egy idő után dühítő.

"A probléma az, hogy a legtöbb filmbe, sorozatba, sport közvetítéskor erővel az arcomba nyomják."
Ahogyan az amerikai filmekben a tengerpartokon csakis tökéletes testű nők és férfiak láthatók?

Dehogy büntetnénk, maga a párt sem.
Az, hogy valaki ellenzi ezt az LMBTQkjfbwifsn akármit, csupán annyit jelent, hogy egyenlőséget szeretnénk minden téren.
Nem kiabálok az utcán vagy a közösségi médiában, hogy milyen a szexuális beállítottságom. Kit érdekel a boltban sorakozva, hogy az előttem álló nőnek férje van vagy felesége.... De ő csak azért is kiírja magára és elmondja amgáról minden lehetséges felületen. Én nem szoktam úgy sétálni az utcán, hogy ráírom a pólómra nagybetűkkel, hogy heteró vagyok, a nők vonzzanak. Vagy nem járok olyan rendezvényre (nem is nagyon van) ahol félmeztelen alsógatyában, meztelenül molinókat és feliratos zászlókat lengetnek, hogy "legyél te is hetero", "jobb a p*nci mint a f*rok" ....

Én nem bízok a MHM-ben, most mást mond, mint amit a választás után tesz!
Ti se higgyétek el egy szavukat sem!!!

Toroczkai ezt már kitárgyalta: https://www.youtube.com/watch?v=wfWr5BPuyMI&t
Lehet hogy egy magyar péter vagy egy orbán viktor naponta/hetente váltják a véleményük de Toroczkai nem! ő hiteles, az ő szavára lehet adni.

Toroczkai hiteles...
Mesélj még, kérlek!!!

1 hazugságát linkelj, CSAK EGYET! ő még 2001 ben is azt képviselte amit ma! Ellentétben Orbánnal aki volt kommunista meg liberális, meg ellentétben Magyar Péterrel aki 14 évig fideszes volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!