Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi Hazánkosok, ti büntetnétek...

Mi Hazánkosok, ti büntetnétek a homoszexualitást?

Figyelt kérdés
Nem lmbtq propagandára gondolok, hanem csak arra, ha valaki ilyen.

jan. 10. 13:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem ha nem hirdeti
jan. 10. 13:59
 2/17 anonim ***** válasza:
47%
#1 A te definíciód szerint mit jelent a hirdetés? Ha egy veled azonos nemű személynek megtetszel, és közeledni szeretne feléd, az hirdetésnek számít? Vagy ha nyíltan felvállalja, de nem aktivizál, csak mondjuk a Facebookján kint van, hogy meleg? Vagy tényleg csak a nagy szereplők tartoznak bele?
jan. 10. 14:03
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

Nem büntetném. Nem is értem a kérdést, hiszen eléggé megverte az Isten azt az embert, nem érdemel büntetést.

Szerintem az egy nagy probléma, hogy nem lehet közös gyermekük a párjukkal.

Ez a legnagyobb büntetés amit adhatott nekik az élet, nem kell tovább büntetni.

Akiket viszont büntetnék, azok az emberek akik ezt a 2-4%-os jelenséget hirdetik és reklámozzák.

A hirdetés és reklámozás nem kimondottan magánszemélyekre értem. A probléma az, hogy a legtöbb filmbe, sorozatba, sport közvetítéskor erővel az arcomba nyomják. Sorolhatnám még a hétköznapi szituációkat. És egy idő után dühítő.

jan. 10. 15:39
 4/17 anonim ***** válasza:
46%

"A probléma az, hogy a legtöbb filmbe, sorozatba, sport közvetítéskor erővel az arcomba nyomják."

Ahogyan az amerikai filmekben a tengerpartokon csakis tökéletes testű nők és férfiak láthatók?

jan. 10. 15:45
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Való igaz, hogy nyomják. Bár rég néztem tévét, lemondtam, mert nem fizetek reklámcsatornáért. Charlie Sheen volt egy humoros sorozata, azt hiszem Apák között, és abban folyamatosan előkerült ez a téma. Volt egy olyan műsor is, ahol házakat ajánlottak a költöző házaspárnak, az egyik részben két férfi 😂 volt, és puszilkodtak, olyan gáz ciki volt az egész és mesterkélt,eröltetett, mint Charlie Sheen gagyi poénjai.
jan. 10. 16:14
 6/17 anonim ***** válasza:
65%

Dehogy büntetnénk, maga a párt sem.

Az, hogy valaki ellenzi ezt az LMBTQkjfbwifsn akármit, csupán annyit jelent, hogy egyenlőséget szeretnénk minden téren.

Nem kiabálok az utcán vagy a közösségi médiában, hogy milyen a szexuális beállítottságom. Kit érdekel a boltban sorakozva, hogy az előttem álló nőnek férje van vagy felesége.... De ő csak azért is kiírja magára és elmondja amgáról minden lehetséges felületen. Én nem szoktam úgy sétálni az utcán, hogy ráírom a pólómra nagybetűkkel, hogy heteró vagyok, a nők vonzzanak. Vagy nem járok olyan rendezvényre (nem is nagyon van) ahol félmeztelen alsógatyában, meztelenül molinókat és feliratos zászlókat lengetnek, hogy "legyél te is hetero", "jobb a p*nci mint a f*rok" ....

jan. 10. 16:24
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Én nem bízok a MHM-ben, most mást mond, mint amit a választás után tesz!

Ti se higgyétek el egy szavukat sem!!!

jan. 10. 21:13
 8/17 anonim ***** válasza:
71%

Toroczkai ezt már kitárgyalta: https://www.youtube.com/watch?v=wfWr5BPuyMI&t

Lehet hogy egy magyar péter vagy egy orbán viktor naponta/hetente váltják a véleményük de Toroczkai nem! ő hiteles, az ő szavára lehet adni.

jan. 11. 00:48
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Toroczkai hiteles...

Mesélj még, kérlek!!!

jan. 11. 03:40
 10/17 anonim ***** válasza:
71%

1 hazugságát linkelj, CSAK EGYET! ő még 2001 ben is azt képviselte amit ma! Ellentétben Orbánnal aki volt kommunista meg liberális, meg ellentétben Magyar Péterrel aki 14 évig fideszes volt

jan. 11. 04:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!