Orbán reménykedik hogy Rogán lekerül a korrupciós, szankciós listáról?
Figyelt kérdés
Ha nem kerül le -hiszen alapos ok nélkül nem kerülhet fel akárki- Örökre megpecsételi ez a fidesz sorsát?ma 10:49
A kérdező szavazást indított:
Reménykedhetnek benne, de ők is tudják már hogy vége van.
Passz vagy kifejtem.
9 szavazat
1/8 anonim válasza:
10 éve már eljátszották ezt a demokrata elnök alatt és akkor sem adtak semmiféle bizonyítékot arra, hogy bármi is igaz lett volna az állításaikból, hogy NAV elnökét azért tették fel a szankciós listára mert elkövetett valamit. Ez csak egy nevetséges színjáték és az a hülye akivel másodszorra is meg tudják etetni ezt a baromságot.
Orbánék a helyén kezelik, tudják hogy miért történt és hogy pont az a szándék, hogy megrontsák Trump és Orbán jó viszonyát. Ugyanezzel próbálkoztak a V4-ek kapcsán is, ott be is jött nekik sajnos.
2/8 anonim válasza:
Valaki a "halálos ágyán" is rágyújt még egy szál cigire és valaki még az éhenhalás küszöbén is Orbánra szavaz. De szerencsére találn már egyre többen nem.
3/8 anonim válasza:
Szerintem az itthoni belpolitikában semmit nem fog számítani, hogy rajta van a listán.
5/8 anonim válasza:
Juli néne mucsonyrocsoládról nem fogja megtudni, ha meg igen, akkor soros.
7/8 anonim válasza:
A helyén kezeli, van elég rutinja és esze hozzá...
Szerintem hamarosan lesz ebben az ügyben ( is) változás... jön Trump 10 nap múlva m
8/8 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!