Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bal oldal jobban utálja az...

A bal oldal jobban utálja az autókat?

Figyelt kérdés
Legalábbis a bal oldali önkormányzatok és Karácsonyék intézkedéseit nézve... párolás, lezárások, bicikli utak stb. révén...
ma 14:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

A többség nem autóval jár Budapesten. Sőt az autósok nagy része Budapesten kívülről jön be a váárosba.

Szerinted kinek kell kedvezni?

A többségnek vagy a kisebbségnek?

Annak, aki helyben lakik, vagy aki nem?

ma 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Budapesten így is úgy is katasztrófa autóval közlekedni. Tömegközelekedés a legjobb megoldás, sőt biciklivel is hamarabb ott vagy bárhol, mint autóval.
ma 14:21
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Az üzemanyagon minimum 300 Forint adó van literenként. Persze hogy a pártállam támogatja hogy minél többet autózzanak az emberek.
ma 14:22
 4/11 A kérdező kommentje:
2. Tömegközlekedés egy hányás....büdös drogos agresszív emberekkel, csövesekkel tele...
ma 14:22
 5/11 anonim válasza:
35%
Fejni kell
ma 14:27
 6/11 anonim ***** válasza:
34%

#4. EU-s szinten is Pesten van az egyik legjobb tömegközlekedés.

Vidéken viszont minősíthetetlen...

ma 14:49
 7/11 Dongaben ***** válasza:

Angliában meg a jobb oldali kormány a menő.

Bal-jobb... NINCS MÁR ILYEN A POLITIKÁBAN! Felejtsétek el!

Amiket írsz, az önkormányzati határozat. Ebben leginkább az a legfontosabb, hogy pénz kell az önkormányzatnak. A vezető kérdése azért sokat számít!

Vén pöcs vagyok, a '70-es évek második felében jártam "alsóba". Azokon a beton járólapokon mentem a suliba, amin még a múlt évben is mentek a gyerekek.

Építettünk egy járdát, amin végig lehet menni bukdácsolás nélkül. Az építőanyagot állta a polgármester, csak munkát kellett bele adni.

Ma egy sima járdán mehetnek a gyerekek, és nem a közúton. Nem nagy dolog, tudom... De, ilyen manapság kevés van.

ma 15:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten állandóak a dugók, ezért hoz olyan intézkedéseket a vezetés, hogy minél kevesebben akarjanak autóval menni (más kérdés, hogy erre sokszor dilettáns dolgokat találnak ki).

Budapesten a tömegközlekedés viszonylag kulturált, én legalábbis nem láttam még minősíthetetlen tisztaságú járművet, az emberek minőségéről pedig nem a BKK tehet.

ma 15:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Inkább csak fejős tehénnek nèzi őket.

De ebben nincs különbség a Fidesz meg köztük, csak előbbi a parkolást emeli az egekbe, utóbbi meg a benzintm

ma 15:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen mert ők legalább zöldek, természet tudatosak és szeretnének minél kevesebb autót és minél több biciklist esetleg tömegközlekedőt azért, hogy a sok vérpistike (akár 35 év felett is sokan ebbe a mai generációban) ne a sok autóval szennyezze a levegőt hanem minél természet tudatosabban éljen.
ma 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!