A bal oldal jobban utálja az autókat?
A többség nem autóval jár Budapesten. Sőt az autósok nagy része Budapesten kívülről jön be a váárosba.
Szerinted kinek kell kedvezni?
A többségnek vagy a kisebbségnek?
Annak, aki helyben lakik, vagy aki nem?
#4. EU-s szinten is Pesten van az egyik legjobb tömegközlekedés.
Vidéken viszont minősíthetetlen...
Angliában meg a jobb oldali kormány a menő.
Bal-jobb... NINCS MÁR ILYEN A POLITIKÁBAN! Felejtsétek el!
Amiket írsz, az önkormányzati határozat. Ebben leginkább az a legfontosabb, hogy pénz kell az önkormányzatnak. A vezető kérdése azért sokat számít!
Vén pöcs vagyok, a '70-es évek második felében jártam "alsóba". Azokon a beton járólapokon mentem a suliba, amin még a múlt évben is mentek a gyerekek.
Építettünk egy járdát, amin végig lehet menni bukdácsolás nélkül. Az építőanyagot állta a polgármester, csak munkát kellett bele adni.
Ma egy sima járdán mehetnek a gyerekek, és nem a közúton. Nem nagy dolog, tudom... De, ilyen manapság kevés van.
Budapesten állandóak a dugók, ezért hoz olyan intézkedéseket a vezetés, hogy minél kevesebben akarjanak autóval menni (más kérdés, hogy erre sokszor dilettáns dolgokat találnak ki).
Budapesten a tömegközlekedés viszonylag kulturált, én legalábbis nem láttam még minősíthetetlen tisztaságú járművet, az emberek minőségéről pedig nem a BKK tehet.
Inkább csak fejős tehénnek nèzi őket.
De ebben nincs különbség a Fidesz meg köztük, csak előbbi a parkolást emeli az egekbe, utóbbi meg a benzintm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!