Német autókat hogyan tekernek vissza? Ott van oldal, ahol le lehet kérni a futást?
Szeretnék lassan kimenni Németországba autót venni, de fontos a km futás számomra!
Ugye itthon már működik az ügyfélkapus lekérdezés, ami szerintm nagyon hasznos.
Aki minden műszaki előtt nem tekeri vissza hihetően, ott látszik a simliskedés.
És akkor ne is beszéljünk arról, hogy egy újabb autó már 20-30 helyen tárolja a km-ert.
Ha kintről vesznek egyet, írnak adásvételit, nemde? Azon ott a km futás.
Ha behozzák, meghamisítják az adásvételit, vissza tekerik (esetleg az összes helyen, mert nagyon értenek hozzá), akkor sehogy nem lehet lenyomozni, hogy tekert?
Ott kint nem ad le egy papírt az eladó? A német önkormányzat nem kommunikál a magyarral? Nem nézik az adatok egyezését?
Illetve, ha kiutazok, ott hol tudom lekérni a futást? Kint fogok autót venni valószínű.
Azért venném kint, mert szeretem a sportos, nagy motoros modelleket, és kb 60-80 ezret futott max 4 éves autót vennék.
Találtam kint sokat, itthon sajnos csak 1-2 őt a keresett típusból.
Még az adásvételi előtt hamisítják meg az óraállást, nem utána. Vagy szimplán nem töltik ki aztán kész.
autodna.hu
Egy emelt díjas sms-ért sok mindent meg lehet tudni az autóról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!