Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapesten hogy van ekkora...

Budapesten hogy van ekkora szegénység, amikor elvileg az ország legfejlettebb része, ahol a legjobb a munkaerőpiac?

Figyelt kérdés

Elvileg.

De mostanában nem tudom más is észrevette-e, de különösen nagy a szegénység. Annyi kéregető van már mint a fene, és nem csak hajléktalanok kéregetnek, hanem már lassan mindenki aki nem külföldi. Már a boltban is pofátlanul odajön hozzám és "nem tudnál kisegíteni egy százassal, pont annyi kéne" és mutatja közben az 50 forintos szarokból összekukázott utalványt.

Minden egyes nap fél tucat ilyen kéregetőn kell átvergődnöm magam. Már szociális fóbiám alakult ki. Nem megyek ki a lakásból csak ha muszáj.

Tehát egyszerűen, őrület mekkora nyomor van egy elvileg fejlett régióban. De ez hogy lehet, ha egyszer fejlett és szuper a gazdaság?

jan. 9. 22:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

ma 07:38

Ajánlom a figyelmedbe a latin szótárt, választhatsz akár egy olyan kiadást is, amikor még nem született meg Soros, nehogy rá fogd azt, hogy a latin szótárban ő meghamisította a szó jelentését.

Nézd meg, hogy mi van odaírva. Remélem, akkor már tényként fogod elismerni, vagy azt mondod, hogy a szótárban is csak vélemények vannak?!

:D

Gratulálok.

jan. 17. 12:15
 62/64 anonim ***** válasza:
#60. Én ilyet biztosan nem írtam le, ilyenre legfeljebb te következtettél, tévesen. Ezzel nekem nincs dolgom, a saját démonaiddal harcolsz. :)
jan. 17. 23:33
 63/64 anonim ***** válasza:
40%
#61. És melyik kiadványban fog ott állni az a "tény", hogy "aki illiberális demokráciát támogat, annak nincsenek nézetei, szimplán sötét emberek."? Linkelnéd légyszi? Lehet Soros Gyuri bácsi kiadványa is, ne aggódj, fogjuk tudni a helyén kezelni. :))
jan. 17. 23:35
 64/64 anonim ***** válasza:
#63 Semelyikben. Ilyen csak a toleráns, elfogadó liberális baloldali "értelmiség" álmaiban létezik.
jan. 18. 07:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!