Budapesten hogy van ekkora szegénység, amikor elvileg az
ország legfejlettebb része, ahol a legjobb a
munkaerőpiac?
Figyelt kérdés
Elvileg.
De mostanában nem tudom más is észrevette-e, de különösen nagy a szegénység. Annyi kéregető van már mint a fene, és nem csak hajléktalanok kéregetnek, hanem már lassan mindenki aki nem külföldi. Már a boltban is pofátlanul odajön hozzám és "nem tudnál kisegíteni egy százassal, pont annyi kéne" és mutatja közben az 50 forintos szarokból összekukázott utalványt.
Minden egyes nap fél tucat ilyen kéregetőn kell átvergődnöm magam. Már szociális fóbiám alakult ki. Nem megyek ki a lakásból csak ha muszáj.
Tehát egyszerűen, őrület mekkora nyomor van egy elvileg fejlett régióban. De ez hogy lehet, ha egyszer fejlett és szuper a gazdaság?
Nézzük csak meg, hogy mit is jelent az illiberális!
Aljas, fukar, nemtelen, szabad emberhez nem illő, szűkmarkú, udvariatlan.
Ez mindegyike stimmel. Most az először sikerült az orbanistáknak betájolni magukat. Rá is erősítettél.
jan. 16. 12:30
52/64 anonim válasza:
#51 Orbán 2014-ben a tusnádfürdői beszédében használta először az "illiberális demokrácia" kifejezést. Ebben a beszédben kifejtette, hogy Magyarországon egy olyan államot építenek, amely nem liberális, hanem illiberális demokrácia. Ezzel a legnagyobb gond hogy a fideszesek közt nincs értelmiségi aki ennek tudja a jelentését.
jan. 16. 13:15
53/64 anonim válasza:
Szerencse, hogy van egy igazán toleráns, liberális baloldal, akinek a szavazói csupa értelmiségi, művelt, elfogadó emberekből állnak, akik nem sértegetik embertársaikat a politikai nézeteik miatt..ja, nem🤣
jan. 16. 15:46
54/64 anonim válasza:
#53 Ez nem erről szól. Aki illiberális demokráciát támogat, annak nincsenek nézetei, szimplán sötét emberek. Ebben nincs sértegetés, ez szimpla tényközlés.
jan. 16. 16:12
55/64 anonim válasza:
#54. Aww, decuki. A balfékek szerint az ő véleményeik tények. Most jól megdöbbent mindenki. :DDD
jan. 16. 19:24
56/64 anonim válasza:
#55 Lehet hogy egy vélemény lett volna, de épp most bizonyítottad a tényt, hogy az illiberális demokrácia legstötétebb következménye vagy. A népszínház utcában a helyed, ott többen kíváncsiak a fideszes véleményekre, meghallgatják őket szívesen.
jan. 16. 19:53
57/64 anonim válasza:
Ismét felszínre tört a liberális "értelmiségi".🤣 A toleráns, más véleményét tiszteletben tartó, elfogadó baloldali. Na pont ezért vagytok porig alázva már 14 éve. Tudom, tudom, az ország nem érdemli meg a csodálatos baloldali kormányt.🤣 Fletó apátok árnyékszék kormányát.🤣
jan. 16. 20:16
58/64 anonim válasza:
#57 Semmilyen véleményt nem írtál, csak egy miniszterelnököt, aki többnyire ugyanannyira hulladék volt mint a mostani.
jan. 16. 20:25
59/64 anonim válasza:
#56. Nyilván nézőpont kérdése, szerintem meg te vagy éjsötét. Én mondjuk nem akarom a véleményemet ténynek címkézni, ezzel máris kiestem a versenyből és te lettél a nap hülyéje. :))
jan. 17. 07:38
60/64 anonim válasza:
#59 Még mindig nincs véleményed, csak annyi tényt írtál le hogy Orbán beleépítette az agyadba Gyurcsányt. Van más is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!