Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az a tény, hogy az EU legszegé...

Az a tény, hogy az EU legszegényebb országa lettünk, és ilyen Rogán félék szétloptak minket és a propaganda gépezetük irányít minket, bizonyítja hogy alsóbbrendű nemzet vagyunk Európában?

Figyelt kérdés

Igazuk van a románoknak és valóban egy mongolid csőcselék vagyunk, akiknek nincs helyük Európában?

Sajnos kezdek egyetérteni velük. Semelyik másik európai nemzet nem hagyta volna, hogy az ilyen Rogán félék irányítsák.

Ázsiai csőcselék lennénk?

tegnap 01:34
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Hiába jelented, attól még igaz

tegnap 07:25
 12/42 anonim ***** válasza:

#8 Egy nem hatalmon lévő párttól mit vársz? :) Szemben a 2/3-ddal és a rendeleti kormányzással ráadásul.

De áruld el: szerinted mi lenne a megoldás? Mitől lenne már ma jobb a helyzet? Mi az, amiért sípolsz és nincs meg, pedig egy nap alatt meglehetne és holnaptól már más lenne az élet Magyarországon?

tegnap 07:26
 13/42 anonim ***** válasza:
13, tudom, hogy igaz. Törvénytisztelő állampolgárként tisztában vagyok vele, hogy törvénysértő a gyűlöletbeszéd az interneten.
tegnap 07:27
 14/42 anonim ***** válasza:
14, meg kellene nézned, hogy más országokban, hogyan értek el változást az emberek. Nem fogom neked megmondani, keresd ki Te magad és Te magad tégy ellene pontosan úgy, ahogy máshol megtudták ezt tenni!
tegnap 07:28
 15/42 anonim ***** válasza:
36%

Akik a tiszától várják a megváltást, ezen sem gondolkoznak el?

[link]

tegnap 07:30
 16/42 anonim ***** válasza:
19%
Ahogy fokozatosan elcigányosodunk, úgy lesz ez egyre inkább igaz az országra.. a cigók is ázsiából valók ugyebár, ők pedig egy emberként szavaznak a fideszre. Egyre többen vannak, ráadásul nagyon sok keveredik a magyarral, elég sok magyar-cigány házasságot látni már azért mostanság.
tegnap 07:30
 17/42 anonim ***** válasza:
82%

17, azon sem gondolkodnak el, hogy mindig majd valamikor a jövőben fog eljönni a változás és 15 év nem volt elég ahhoz, hogy belássák, hogy ez a jövő nincs. Ma nem tesz senki semmit és ma van ott az ország, ahol van. Mélyen a gödörben.

Ülnek és várnak, hogy majd valamikor, valaki és le sötéteznek mindenkit, aki próbálja felhivni a figyelmet arra, hogy senki sem foglalkozik azzal, hogy MA mi történik az országban és MA kellene ezen változtatni és nem holnap és nem kitudja mikor, a távoli jövőben, évek múlva.

tegnap 07:35
 18/42 anonim ***** válasza:
0%
#16 Nem, TE!!! magad tégy ellene pontosan úgy, mivel ez a TE igényed. Ne másoktól várd el.
tegnap 07:36
 19/42 anonim ***** válasza:
50%

A Tisza már azzal nagyot tett, hogy leváltotta az óellenzéket, ezzel is hatalmas áttörést ért el, hiszen az eddig semmire nem volt képes, csak négy fidesz kétharmadra. Viszont most a megjelenésével végre van reális esély leváltani a fideszt.

tegnap 07:38
 20/42 anonim ***** válasza:
45%

20, én tettem ellene és változtattam a saját életemen!

Én nem várom másoktól, hogy cselekedjen és csak arra hivom fel a figyelmet, hogy amig itt hisztizik mindenki, hogy minden rossz, de semmit sem tesznek ellene, hogy jobb legyen MA, nem lesz változás.

Én a saját életemben megléptem a változást és ma jobb életem van, mint 15 évvel ezelőtt volt.

tegnap 07:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!