Most hogy korruptnak, s nemzetbiztonsági szempontból is veszélyesnek lett ítélve Rogán Antal propagandaügyi miniszter, lehetséges hogy Magyar Péter olyan hangüzenettel rukkol majd elő, amely elegendő bizonyíték lehet Rogán Antal letartóztatására?
MP már csak a saját szövetségeseit tudja lehallgatni. Ha lett volna bármilyen felvétele még ami ér is valamit azzal már kijött volna.
Én a kormányváltás után pont arra számítok, hogy ezek a leleplező anyagok még inkább meg fognak ritkulni, mert olyan vezetése lesz a CIA-nak, Amerikának akik nem azon fognak dolgozni, hogy hogyan lehetne keresztbe tenni a magyar kormánynak.
Rogán fogadja az összes kenőpénzt, mégis ki tartoztatna le? 😂
Portik-ügy: Portik Tamás vallomása szerint tízmillió forint kenőpénzt adott át Rogánnak, amit a politikus tagadott
Vizoviczki-ügy: Állítólag rendszeres kenőpénzeket kapott belvárosi engedélyekért, amit szintén tagadott
Hát szerinted ha lenne ilyen, már nem jött volna elő vele Petike??...
Nála az ügy van, hogy én lehallgatták téged, te majd engem, minket meg ki tudja ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!