Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha máv 20perc késes után...

Ha máv 20perc késes után vissza adja jegyárak felét nem megy csődbe?

Figyelt kérdés
[link]
tegnap 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
De csődbe megy.
tegnap 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Már csődbe ment, csak nem tudja beismerni.
tegnap 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Szerinted kinek van ideje 20 perc késés után jegyvisszaváltással baxakodni? Ehhez kell valami igazolás a jegyvizsgálótól is és utána mehetsz a pénztárba..
tegnap 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Ohh, ez régen is így volt. Egy darabig próbálkoztunk,de mindig az volt,hogy vis major,vagy a MÁV hibáján kívüli probléma miatt volt a késés. Egyetemistaként rengetegszer próbáltuk, de senkit nem ismerek,akinek valaha sikerült volna.
tegnap 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
#4 Kicsit más szitu, de egyszer nem volt IC-kocsi, és adott a kalauz valami papírt, amivel a pénztárban a helyjegy árát visszaválthattam volna a pénztárban. De kárpótolva nem éreztem magam, mert nem a 300 forintom elvesztését sajnáltam, hanem relatív halk és légkondis kocsiban akartam utazni nyáron.
tegnap 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél magadnak halk ,légkondis kocsit ,tankold +,aztán utazgass.!
tegnap 20:17
 7/7 Justinianus ***** válasza:

Nem, mivel most sem a jegyárakból működik.

A jegyár kábé a borravalónak felel meg, és ha az összes vonat késne 20 percnél többet, akkor is fele megmaradna.

De egyébként a vonatok kb. 15 százaléka késik 20 percnél többet.

ma 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!