Nem úgy volt hogy Trump elhozza a békét? Fideszesként mit szólsz ehhez?
Figyelt kérdés
Konkrétan megfenyegette a szintén NATO tagország Dániát azzal hogy katonailag is megtamádhatja Grönland miatt. Panama ellen is hergel, nem erről volt szó...tegnap 15:34
4/9 anonim válasza:
Nem tudom mit vártatok, kb. én ezt gondoltam, hogy amivel kampányolt az üres szavak. Majd jönnek a magyarázatok úgy is, mint Orbánra is, ha elront valamit.
5/9 anonim válasza:
Január 20-án beiktattják, és onnantól 24 óra, és kitör a béke.
Ez egy IGÉRET, ami mindehol elhangzott, az összes kampánykörútján.
Ez azt jelenti hogy 21én már béke lesz. :D
6/9 T. Feri válasza:
Nem hiszem, hogy szembe mer szállni a saját választóival, és saját pártjával. A kampányban nem volt szó ilyenről. Ilyen őrültségekbe rövid úton belebukik.
7/9 anonim válasza:
"Január 20-ig még Biden van hatalomban."
"Január 20-án beiktattják, és onnantól 24 óra, és kitör a béke."
Csak a tények is elhangozzanak. Trump megígérte a Kamala Harris elleni vitán, hogy ő már president-elect-ként 24 óra alatt békét teremt. Ez már rég lejárt.
8/9 anonim válasza:
Csak néhány telefon, és ha puti nem megy bele, Ukrajnát elárasztja modern fegyverek garmadájával.
9/9 SzocdemOliver válasza:
Sajnos vannak olyan magukat ellenzékinek mondó emberek akik ilyen helyzetben is Gyurcsány Ferencet tartják az egyik legnagyobb problémának, miközben Orbán zsarnoki rendszerét kellene leváltani és nem a demokratikus ellenzéket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!