Miért mondják hogy nagy nyomor van miközben a konditermek, üzletek tele vannak?
Voltam reggel vásárolni, aztán délelőtt edzeni és mindenhol tele a parkoló és nem gagyi kocsikkal, hanem kifejezetten jó, néhány éves autókkal.
Nem tudom miért jó hülyiteni az embereket hogy itt szakadék szélén az ország, ennek látszata nulla.
Jártál esetleg falun? Olyan helyeken ahol szeméttel fűtenek? És láttad hogy a pénz költők között mennyi lezüllött kukázó van? Tudod mennyi a nyugdíja egy átlagos vidéki nyugdíjasnak? Tudod hogy milyen áldozat árán fűti fel a korszerűtlen lakását?
Na ők a láthatatlanok.
Az a baj hogy nyílik az olló, egyre többen csúsznak lefelé és aki gazdag meg egyre gazdagabb, és nyilván a gazdag feltűnőbb mint a láthatatlan szegény.
Azért, mert ezeket a tele lévő üzleteket csak a narancsbolsik látják 😆 pedig én budapesten latom.
Igazi tömeget üzletben december közepén Alicante belvárosában láttam, a centro comercial plaza mar-ban, ki is menekültem onnan gyorsan.
Mert amíg valaki dolgozik, aki másnak termeli a pénzt, ő addig kondizik:D
Erről szól az élet.
Szerinted mindenki munkából él?
Másrészt vannak, akik hajnalban edzenek, vagy késő este, több műszakban dolgoznak.
Drága autót hitelre is lehet venni, az még nem az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!