Csak nekem unalmas ez a Magyar Péter hisztéria? Mit tudna O tenni?
Figyelt kérdés
Pl. A hajléktalanságot hogy oldaná meg? Meg a nyomort. Meg a falusi putrikat hogy számolna fel ? Meg az éhezést ?ma 16:51
1/10 anonim válasza:
Mészáros Lőrinc vagyonából soomindent helyre lehetne tenni....
Sőt, már a feléből is sokat javíthanának a helyzeten.
3/10 anonim válasza:
orbán hogyan oldaná meg a putrik helyzetét? Mert ha csak ez alapján szavazol, akkor rá sem szavazhatsz.
4/10 kutyafule4 válasza:
#5 szóval mindenki hülye, mert szembejönnek veled az autópályán?
5/10 anonim válasza:
Milyen kultúrérvelést hallhattunk kérdező :D
Mert mit kéne tenni? Ülni és várni, hátha maguktól eltakarodnak Orbánék?
6/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Fideszes. Tudjátok mi van egy Alföldi faluban. Éhezés, fagyhalal, éhhalál stb.
ma 17:31
7/10 A kérdező kommentje:
Jaj hagyjuk már. Itt mindenki a fotelben ülve pizzát rendel. Jó megy az országban. De nem mindenkinek.
ma 17:50
8/10 anonim válasza:
A te internet hozzáférésedet is érdemes lenne felszámolni
9/10 A kérdező kommentje:
9-es ezt kifejtened bővebben. Mert érettségim van csak szólok.
ma 18:08
10/10 anonim válasza:
Szerintem részben taktikai okok végett nem ad megoldást dolgokra, csak feltérképezi a gondokat.
Ugyanakkor az agresszívnek mondható fura megjelenései nem mindenkinek jön be, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!