A munkáshitelt miért nem 25 éven aluliak hitelének nevezik?
10: "amiről te beszélsz, az a szabad felhasználású hitel"
Először is, itt nem beszéltem, hanem írtam. Másodszor, hol láttál te szabad felhasználású hitelt írva? Képernyőképen nyilazd már be, hol látod ezt a szókapcsolatot?
Aztán, ne az MSZP-sekhez hasonlítsd, hanem, hogy volt 1% körüli is. Mert így csak azt bizonygatod, hogy ez a kormány ugyanolyan rossz, mint az MSZP kormány volt, önként bementél ezzel a f. erdőbe.
Jézus ereje...
#11 Látom a szövegértéssel alapvető gondjaid vannak, akkor segítek. Itt mi "beszélgetünk" csak írásban. Vagyis te beszélsz valamiről amit leírsz hoyg más is olvashassa.
Én meg MAGYARÁZNI PRÓBÁLTAM neked, hogy mi a különbség a kétféle diákhitel között, de látom sikerült a legkevésbé fontos részletbe belekapaszkodnod, hátha akkor nem látszik, hogy mekkora marhaságot írtál le korábban. Nem jött be.
Mikor volt 1% a diákhitel 1 kamata? Erre kíváncsi lennék.
"Látom a szövegértéssel alapvető gondjaid vannak"
Maximum neked. Most próbálod magadat mentegetni.
Egyben majdnem igazad van, de csak majdnem. Mert felületes voltam, mivel korábban volt 1,99. De végül is csak annyit írtam, hogy "volt 1% körüli is" és nem azt, hogy pont annyi volt. Szövegértés, amire pont te hivatkoztál.
Még mindig a f. erdőben vagy, csak mondom. De folytasd csak, egyre mélyebbre mész abban az erdőben.
Szórakoztat a próbálkozásod. Még mindig nem mutattad meg mikor volt a diákhitel 1 kamata ennyi, mindegy hogy az 1 vagy 2%. Mikor volt ennyi?
Nem mentegettem magam mert nincs miért. Magyarázni próbáltam neked hogy te miért írtál le ostobaságot de nem érted meg. Ez téged minősít nem engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!