Nem kellene létrehozni egy Mi Hazánk Roma tagozatot?
Azt látom, hogy a cigányok között is ugyanúgy vannak tisztességes emberek. Akik normálisak, azaz homofóbok.
Ráadásul ők is ugyanúgy gójok, mint mi. Ha egymást utáljuk és egymással ellenségeskedünk, akkor azzal csak a "tudjukkik" malmára hajtjuk a vizet.
#10: nincsenek elvtársaim, párt független vagyok, egyik pártot sem tartom jelenleg kormányképesnek. Majd a Tiszáról hamarosan eldől érdemes lesz-e. Másnak nem lesz esélye sem.
A mihasznák pedig...sosem volt sem ellenzéki de még valódi sem. A gazdád neve sem valódi, ahogy hallottam...Tóth.
Mindamellett kiszolgálják a fideszt minden téren, sajnos. Lehetett volna valódi ellenzék de nem azt az utat választották, hanem az elmebaj útját.
Üdv, a párt független.
#12: na ennek ugorj neki még egyszer. Nincsenek elvtársaim, követtem egy időben a mihasznákat de egyre gyanúsabb lett, hogy a fidesz szekerét tolják.
Utána a "baloldal" is el kezdte mondogatni, nem alaptalanul. Nyilván ők sem jobbak, szóval nem védem a többi pártot sem.
Nem vagyok sem Tiszás (nem is szavaztam rájuk), se DK-s, se fideszes, se másmilyen párt követője.
Tudom, olyan alacsony IQ-val, amivel rendelkezel nehéz ezt felfogni de léteznek olyanok, akik követik a politikát de nem szimpatizálnak pártokkal.
Ui: a mihasznák a magyar emberek ellen szóló törvények nagyrészével ért egyet a fidesszel (lásd: vármegye, szívhang törvény..stb), vagy ők saját maguk terjesztik be (bár szerintem a fidesz tolja eléjük, hogy ők nyújtsák be, ezzel is tesztelve a magyar emberek ingereit, és ne az ő szavazórétegük csökkenjen egy népszerűtlen törvény meghozásával - erős a gyanú rá).
#13 A Mi Hazánk bármilyen javaslattal egyetért, ha az a magyar emberek érdekeit szolgálja, bárki is nyújtja be. A Fidesztől ritkán érkezik ilyen, de ha igen, akkor nyilván megszavazzák - ellentétben a gazdádékkal, akik élből leszavaznak bármit, amit a Fidesz nyújt be.
A szívhangtörvény ötlete a Mi Hazánktól származik, a Fidesz csak azért foglalkozott vele, hogy a Mi Hazánk vitorlájából kifogja a szelet. Amúgy őket hidegen hagyja, hány magyar magzatot gyilkolnak meg.
8-as!
Félreérted. A politikában, közéletben, ne legyen etnikai megkülönböztetés, ne legyen cigány önkormányzat, meg ilyenek. Ebben az értelemben ne legyenek cigányok, ugyanolyan emberek legyenek, mint bárki más.
#14: menthetetlenül buta vagy, fel sem fogod, amit írok így nem folytatok veled vitát, mert érdemben nem is lehetne.
Örülök, hogy Te ennyi IQ-val boldog vagy, további szép napot!
"a cigányok között is ugyanúgy vannak tisztességes emberek. Akik normálisak, azaz homofóbok."
Nevetséges hogy a GYK nem törli ezt a provokáló troll kérdést, ha ezt így kimásolnám csak a Mi Hazánk helyett Tiszát írnék 3 órán belül törölve lenne :) ennyit az oldal függetlenségéről
15,
Értem. Így már jobban egyet értek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!