Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisza szavazók és Tisza...

Tisza szavazók és Tisza szimpatizánsok, illetve jelenleg még hezitálók! Minek örülnétek jobban 2026-ban, sima Tisza győzelemnek vagy Tisza 2/3-dnak?

Figyelt kérdés

Mindkettőnek meg lehet az előnye és hátránya. A sima Tisza győzelem előnye lehet, hogy még véletlenül se épülhessen ki az Orbán-rezsimhez hasonló önkényuralom és média túlsúly, hátránya hogy lassabb változások lesznek. Míg a Tisza 2/3-d rizikósabb, de óriási elszámoltatásokra lehet számítani és radikális változásokra.

Ti melyiknek örülnétek jobban?

tegnapelőtt 21:58
A kérdező szavazást indított:
sima Tisza győzelem jobb lenne
Tisza 2/3 jobb lenne
18 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Remélem hogy a TISZA nyer. Jó lenne hogyha ez a mocskos banda eltakarodna végleg
tegnapelőtt 22:01
 2/11 anonim ***** válasza:
41%

Tiszának szurkolok én is, de tanulva a Fidesz esetéből, én elsőre, indításnak senkinek nem adnék 2/3-os hatalmat. Nem csak a Tiszának nem, senkinek. Még egy ilyen uram-bátyám rendszer, ahol azt csinálnak a vezető politikusaink pökhendi, arrogáns stílusban, amit akarnak, mindent és mindenki mást lesz*rva, következmények nélkül, nekem nem hiányzik.

Majd ha tudjuk, hogy a hatalmon lévő párt embereit, milyen szándékok vezérlik, mik a terveik az országgal és annak népével, évek múltán merre tartunk, majd akkor esetleg lehet szó 2/3-ról.

tegnapelőtt 22:49
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
Nekem csak az a lényeg hogy ezeket eltakarítsák már innen. Sima Tisza győzelem legyen és kész! Magyar Péter meg szép lassan helyre teheti az országot! Ezeket meg számoltassa el! Nekem ennyi elég lenne! Hajrá Tisza!!!!
tegnapelőtt 23:12
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
Nem adnék a kezükbe korlátlan hatalmat (kétharmadot), de jó lenne, ha 1-2 kis párttal együtt el tudnák mozdítani a 100 évre bebetonozott fideszes kutyákat.
tegnapelőtt 23:30
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

"Évek múltán merre tartunk, majd akkor esetleg lehet szó 2/3-ról."

A magyar néplelket ismerve vagy most lesz 2/3 vagy soha.

Ha rendbe teszik az országot és szépen csordogál minden, az nem váltja ki azt a szélsőséges érzelmet, amit a Fidesz tudott 2010 óta. Ha csendben és rendben mennek majd a dolgok, akkor sokan nem fognak elmenni 2030-ban, miközben a Fidesz meg felhergeli a saját húgyagyú szavazóit.

tegnap 00:03
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

"Jó lenne hogyha ez a mocskos banda eltakarodna végleg"

hogy jöjjön egy másik csak pepitában? 2 nagy kupac sz@r mind2.

tegnap 00:52
 7/11 anonim ***** válasza:
57%

Sajnos 2/3 nélkül bármiféle elszámoltatás lehetetlen lesz. Persze én sem bízok bennük túlzottan, de tudom hogy kell a 2/3 a változáshoz, különben a tisza a világon semmit nem fog tudni elérni kormányon, 4 év múlva meg visszajönne a fidesz rémuralma

Rendszerváltás kell, teljes többséggel, semmi más nem elfogadható

tegnap 05:30
 8/11 anonim ***** válasza:
41%
Sajnos kell a 2/3 az első ciklusra. Különben az lenne, mint Lengyelországban. Szegény Tusk a sima többségével lassan és alig bírja lebontani a PiS diktatúráját, a szemét pisisek meg közben gőzerővel még Tusk-ot fasiszta diktátorozzák.
tegnap 06:55
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy a Fidesz által átírt választási törvény mellett, majd a Tiszának lesz 2/3-os győzelme.😅 Ezt leírni is nevetséges. A Tisza győzelem is nagyon necces, szerintem ha nyer a Tisza, akkor így épphogy nyer, pár százalékkal.
tegnap 08:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egyéni körzetekben egy plusz szavazattal is lehet nyerni. De szerintem az lesz a veszte a Tiszának, mint anno a jobbiknak, vidéken nem tudja legyőzni a fideszt, Pesten meg a baloldalt. Hiába a tavalyi közgyűlési eredmény, vajon a jól bejáratott balos képviselőket is letudja majd győzni a Tisza párt? Zuglóban pl Hadházyt?
tegnap 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!