Tisza szavazók és Tisza szimpatizánsok, illetve jelenleg még hezitálók! Minek örülnétek jobban 2026-ban, sima Tisza győzelemnek vagy Tisza 2/3-dnak?
Mindkettőnek meg lehet az előnye és hátránya. A sima Tisza győzelem előnye lehet, hogy még véletlenül se épülhessen ki az Orbán-rezsimhez hasonló önkényuralom és média túlsúly, hátránya hogy lassabb változások lesznek. Míg a Tisza 2/3-d rizikósabb, de óriási elszámoltatásokra lehet számítani és radikális változásokra.
Ti melyiknek örülnétek jobban?
Tiszának szurkolok én is, de tanulva a Fidesz esetéből, én elsőre, indításnak senkinek nem adnék 2/3-os hatalmat. Nem csak a Tiszának nem, senkinek. Még egy ilyen uram-bátyám rendszer, ahol azt csinálnak a vezető politikusaink pökhendi, arrogáns stílusban, amit akarnak, mindent és mindenki mást lesz*rva, következmények nélkül, nekem nem hiányzik.
Majd ha tudjuk, hogy a hatalmon lévő párt embereit, milyen szándékok vezérlik, mik a terveik az országgal és annak népével, évek múltán merre tartunk, majd akkor esetleg lehet szó 2/3-ról.
"Évek múltán merre tartunk, majd akkor esetleg lehet szó 2/3-ról."
A magyar néplelket ismerve vagy most lesz 2/3 vagy soha.
Ha rendbe teszik az országot és szépen csordogál minden, az nem váltja ki azt a szélsőséges érzelmet, amit a Fidesz tudott 2010 óta. Ha csendben és rendben mennek majd a dolgok, akkor sokan nem fognak elmenni 2030-ban, miközben a Fidesz meg felhergeli a saját húgyagyú szavazóit.
"Jó lenne hogyha ez a mocskos banda eltakarodna végleg"
hogy jöjjön egy másik csak pepitában? 2 nagy kupac sz@r mind2.
Sajnos 2/3 nélkül bármiféle elszámoltatás lehetetlen lesz. Persze én sem bízok bennük túlzottan, de tudom hogy kell a 2/3 a változáshoz, különben a tisza a világon semmit nem fog tudni elérni kormányon, 4 év múlva meg visszajönne a fidesz rémuralma
Rendszerváltás kell, teljes többséggel, semmi más nem elfogadható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!