Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások! Melyik párttal...

Tiszások! Melyik párttal fognátok össze a kormányalakításért?

Figyelt kérdés
Ha a Tisza párt csak éppenhogy 50% alatti lesz, tehát nem tudna nyerni, viszont még 1 párttal koalícióra lépve már képes lenne többséget alkotni, akkor melyik párttal való koalíciót látnád legszívesebben?

jan. 5. 01:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Bár nem engem szólított meg de a dolog kivancsivá tett.

"Szememben pedig hazaárulás orosz érdekeket támogatni*

Mik azok az orosz érdekek?

tegnapelőtt 20:18
 22/32 anonim ***** válasza:
48%

"Mik azok az orosz érdekek?"

Vajon mik lehetnek?

Háborúban áll egy országgal, talán csak van valami érdeke ennek kapcsán nem gondolod?

Hogy ki kinek a pártján áll ebben a háborúban az tiszta, nem is értem a kérdésedet

tegnapelőtt 21:07
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

Most nem teljesen világos, hogy a jelenlegi kormány hogyan szolgálja az orosz érdekeket? Minden szankciót megszavazott. Ugyanúgy barátságtalan országnak van kikiáltva MO, mint mondjuk a németek!

Még mindig az a kérdésem, hogy miféle orosz érdekeket támogat a kormány?

tegnapelőtt 21:16
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

A kormány propagandatevékenysége megmutatja hogy valójában ki mellett állnak.

Csak annyit szavaznak meg hogy bennt maradhassanak az EU-ban és a nato-ban, ez még az oroszoknak is fontos hiszen csak így érünk valamit számukra.

Eközben a kormány Oroszország győzelmét támogatja, kb. minden megnyilvánulásával és az EU politikai szereplésével szintúgy

Most úgy akarsz tenni mint aki nem látná ezt?

tegnapelőtt 21:23
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

*csak annyit szavaznak meg*.

Lehet én tudom rosszul de mindent megszavaztak oroszok ellen

* Oroszország győzelmét támogatja a megnyilvánulásaival *

Ez sem teljesen világos de elengedem a dolgot.

Nem hiszem, hogy oroszokat támogatni kellene. Ugyan miben? Sokat értek az elmúlt évek szankció! Mit értek el vele? De hagyjuk. Lehet én nem értem ezt az egészet.

Egy kérdés csak és elengedlek:

Amikor USA elindította a mondvacsinált háborúit és az akkori kormány USA mellett állt ki, akkor az a kormány is hazaáruló volt?

Ez tényleg érdekelne, hogy nálatok hogy van.

Mindamellett hozzáteszem, hogy számomra USA, ruszkik egy kutya. Szar imperialista, kizsákmányoló mind a kettő. Az egyik a dollárral teszi a másik a bombával!

tegnapelőtt 22:16
 26/32 anonim ***** válasza:
Vauvau
tegnapelőtt 23:42
 27/32 anonim ***** válasza:

Nyilván azért kapott Szijjártó Oroszország Barátja kitüntetést 2021 (!) végén, és azért dicséri Putyin a hozzá rohangáló Felcsuti Napóleont lépten-nyomon, mert mindketten a Kreml megafonjaként funkcionálnak Európában. Tényleg van élő ember, aki ezt vitatja? Aki ezt nem akarja látni? Vagy csak adja a hülyét?

Nyilván nem magától lett a 2008-ban még masszívan oroszellenes fideszes szavazóbázisból kőkemény Putyinpárti közösség, hanem mert vagy 10 éve megy az oroszpárti propaganda a teljes Fideszmédiában, allami pénzzel jutalmazott “szakértők” tucatjainak aktiv részvételével.

tegnap 01:27
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor USA elindította a mondvacsinált háborúit és az akkori kormány USA mellett állt ki, akkor az a kormány is hazaáruló volt?"

Namost ennek mi értelme?

Miért lenne az hazaáruló lépés?

Nem is érted amit írtam

Mondom van egy saját, a haza által választott önkéntes szövetségi rendszer, amibe beléptünk.

Nem támogatom az usa mindenféle értelmetlen (vagy éppen nagyonis értelmes olajorientált) háborúit, de nem érted: azokat nem ellenünk indították, nekünk nem árt velük, nem kötelesség elítélni, különben is azt csinálnak amit akarnak semmi közünk hozzá. Az oroszokhoz csak azért van mert bennünket is fenyegetnek. Méghozzá egyértelműen.

Az orosz uktimátumról a nato felé nem hallottál 2021 végén?

Az egész buli előzménye az volt, hogy a natonak vissza kell(!) vonulnia kelet európából mert az oroszok úgy döntöttek hogy nyasgem

Akit nem zavar hogy kétségbe vonták akkor az ország szuverenitását (hogy oda csatlakozunk ahova akarunk) az nem ezzel az országgal érez együtt, hanem egy másikért. Tudom a propaganda átmossa az agyakat, de gyakorlatilag ez az egyik legsúlyosabb bizonyíték is arra hogy mi a kormányunk hozzáállása az ügyben. Hát nem a szuverenitás védelme

tegnap 05:13
 29/32 anonim ***** válasza:

Nekem ennyi elég. Köszönöm. Ez a lényeg:

* Nem támogatom az usa mindenféle értelmetlen (vagy éppen nagyonis értelmes olajorientált) háborúit, de nem érted: azokat nem ellenünk indították, nekünk

Esküszöm nem értem. Össze hordasz hetet, havat. Döbbenet ez a nyugati propaganda, hogy átmossa az agyakat ( mondjuk ruszki is).

*Nem támogatod az USA értelmetlen háborúit.*

Ez dicséretes. Normális ember nem támogat semmilyen háborút.

* nem kötelesség elítélni*.

Na azért ez kemény. Rengeteg halott az értelmetlen háborúikban, de nem állunk ki a halottak mellett szolidaritásunkat kifejezve, mert a háború nem ártott nekünk? Morál merre? Erkölcsi iránytű merre? ( hozzáteszem mi már akkor az utcán voltunk tüntetni USA ellen mikor indította Irak ellen a háborúkat és szolidaritásunkat fejeztük ki az áldozatok mellett, mert mi veled /veletek ellentétben KÖTELESSÉGÜNKNEK éreztük).

* különben is azt csinálnak amit akarnak semmi közünk hozzá*

Gratulálok. Igazi kettős mérce. USA csináljon amit akar. Bombázzon ártatlanokat,civileket. Rontson be bármelyik országba, ahova akar. Végül is mi közünk hozzá? Nekünk nem árt! Elképesztő. Tükör elé állnék és szembe köpném magam.

* Az oroszokhoz csak azért van mert bennünket is fenyegetnek. Méghozzá egyértelműen."

Ki fenyeget kit? MO-t fenyegetik az oroszok? Ez új, ezt még nem hallottam. Jól benyaltad a propagandát látom.

Aki ilyen kettős mércével rendelkezik, mint te, azzal nem kívánok többet beszélni. Aki az egyik nagyhatalom vérrontását és áldozatait semmibe veszi míg egy másik nagyhatalom háborúját elitéli, ahelyett, hogy mind a 2 nagyhatalomról kimondaná, hogy szemét, aljas, mocskos, azzal itt a vége a beszélgetésnek.

Nem szeretem ezt a szót, hogy agyhalott. De akik a nyugati propagandát vagy az orosz propagandát így benyalják, az nekem az össze az.

Írj vissza nyugodtam. Én már nem írok. Már mindent meg tudtam. Köszönöm!

tegnap 08:07
 30/32 anonim ***** válasza:

29 - Ha valaki azt mondja hogy az eszedért szeret, akkor tudd, hogy biztosan hazudik!

Biztos hogy nem hallottál az un. Budapesti Memorandumról, amelyben cserébe azért, hogy Ukrajna lemond az akkori világ második legnagyobb atomfegyver arzenáljáról, az aláíró nagyhatalmak GARANTÁLJÁK Ukrajna határait és területi szuverenitását!

Nos, ebbe szart bele Putyin magasról, szemrebbenés nélkül...

[link]

Ha végigolvasod, akkor rájössz hogy kinek mi a szerepe, ki az agresszor, és kik próbálják a Memorandumot betartatni!

tegnap 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!