Tiszások! Melyik párttal fognátok össze a kormányalakításért?
13:
A MiHazánkban már csak a leginkább hardcore vírustagadók, tudománytagadók, ruszkipárti fasiszták és ezoterikus konteósok maradtak. Senki nem számol velük, se a Fidesz se a Tisza.
Öröm nézni és hallgatni a vergődéseiteket.
Marad a 2/3-ad 2026-ban is! 😊
A 2/3 marad bizony, de benézted hogy kinek lesz meg a 2/3
Mert a gyöztes mindent visz alapú a választás, ez a győztes pedig jelen állás szerint nem ti lesztek
🤣🤣🤣
A bizonyíték nélküli bélyegeken kívül tudsz mondani olyat amihez legalább 1 érvet/bizonyítékot feltudsz sorakoztatni?
Nagyon megmosolyogtató egyébként hogy az a párt amelyik a legtöbb szakértővel tárgyal az "tudománytagadók" a nyakam rámerném tenni hogy a Mi Hazánknak/Toroczkainak egyetlen egy videóját, interjúját nem láttad... nem baj te úgyis csak bégetni vagy itt "nácik, konteósok, fasiszták, szélsőségesek, nácik!! Fiókpárt!" Csak a hangzatos szlogeneket dobáljátok, ennyit tudtok😄
18:
Igen; egy időben sokat jártam Toroczkai YouTube csatornájára röhögni; sajnos tudom miről beszélek. Vilagkormány, Háttérhatalom, 5G, Big Pharma konteók, covid-konteók, CBDC-pánik, egy komplett Drábik-Bogár kórterem az egész kommentszekciója.
"a nyakam rámerném tenni hogy a Mi Hazánknak/Toroczkainak egyetlen egy videóját, interjúját nem láttad... nem baj te úgyis csak bégetni vagy itt "nácik, konteósok, fasiszták, szélsőségesek, nácik!! Fiókpárt!" Csak a hangzatos szlogeneket dobáljátok, ennyit tudtok😄"
Hát figyi nem nekem címezted de mivel alapvetően egyetértek vele, így válaszolok.
Az a helyzet hogy jobbikos voltam, kőkeményen 2018-ig, tehát gyakorlatilag egy tőből fakadunk, Toroczkait is nagyjából ismerem még a jobbikból és videóit láttam később is.
Mégis teljesen igaz, hogy a mihazánk egy értelmetlen ruszkinyaló fidesz fiókpárt, semmi több. A jobbik ugyanis azért jött létre hogy leváltsa ezt a rendszert, ehelyett amikor szétszakadt, mindkét része elárulta ezt a célt. A jobbik gyalázatos párt lett azzal hogy beállt épp Gyurcsány mellé, míg a mihazánk a fideszes rendszer kiszolgálójává vált, kormány által akart dolgokat kezdeményeznek hogy ne vetüljön a kormányra azok előterjesztése. A mihazánk egy olyan országot támogat aki azon szövetségi rendszert fenyegeti amelyet az ország népszavazással választott. Ez a fideszre is érvényes persze, de a mihazánk nem csinál mást mint a kormány.
Szememben pedig hazaárulás orosz érdekeket támogatni, ahogy hazaárulás volt akár fasiszta akár kommunista politikát folytatni ebben az országban (hiszen mindkettő a hazája elnyomásáért dolgozott) úgy hazaárulás orosz érdekek mentén politizálni.
A kormány propagadáját támogatjátok folyton ugyanazokkal a hamis lózungokkal etetve az embereket mint a kormány.
Így hiába fakadunk mi egy tőből, hiába vagyunk mind jobboldaliak, ti ugyanolyan elcseszett gerinctelen politikát folytattok mint a kormányunk. Asszisztáltok a rendszernek a parlamenti helyekért cserébe, asszisztáltok egy olyan rendszernek amely folyamatosan csak a saját elitjének meggazdagodásában volt érdekelt, egy elvtelen politikai bűnszervezetet tàmogattok gyakorlatilag. Még akkor is ha valóban hazaszerető jobboldalinak gondoljátok magatokat, valójában ti magatok váltatok a valódi jobboldal ellenségévé, ugyanis egy valódi nemzeti politika ellen dolgoztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!