A fideszes politikusokat miért röhögik ki sokszor a saját oldalukon?
Lásd Lázár János képe: [link]
18ezer röhögős fej és 3ezer lájk van csak rajta.
Ez azért nagyon durva arány.
Olykor még a főtolvaj Orbánt is kiröhögik az emberek
"#10. Igen, persze, hogyne"
Hogy Filemon Mihályt, a méltán híres lomb nélküli lombkoronasétány ötletgazdáját idézzem: "Le kéne venni a röhögős fejet"
"Egyébként ha ő egy diktatúrában érzi magát,"
Már megint ez a szélsőségekben történő szalmabábozás. Ez már unalmas. Évről évre jönnek folyamatosan különféle "dokumentált" esetek és folyamatosan egyre többször és egyre nagyobb dolgokra kell ezt a diktátorozós szöveget rámondjátok. Ha eddig nem esett le neked a tendencia, akkor nem most fogjuk letépni a szemkötőt rólad.
A legcikibb mikor a propaganda, híradóban beraknak egy facebook posztot és dicsőítik a politikus kommentjét, alatta meg ott a rengeteg nevető fej:D
Ennyire ostobának néznek mindenkit.
"Ja, és a nevetni, kommentelni odavezényelt turbóellenzékiekről még szót sem ejtettem, akiknek Facebook-csoportokban és újabban Discord-szervereken adják ki az ukázt, hogy épp melyik bejegyzést kell szaladni széttrollkodni, mintha "a nép" lenne elégedetlen a gaz Fideszesekkel, nem pedig mindig ugyanaz a 200 ember."
Már elnézést, de ezt a módszert a fideszesek alkalmazzák már nagyon régóta. Ahogy az orosz trollfarmok is. A fideszes Megafon nevű formáció is erre a célra jött létre, még valamikor nyilvánosan kerestek embereket a soraik közé, akik internetes fórumokban, ilyen oldalakon igyekeznek semlegesíteni az ellenzéki véleményeket és védeni a kormányt, ez benne volt a toborzó szövegben is. Erre nagyjából mindenki emlékszik.
"Már elnézést, de ezt a módszert a fideszesek alkalmazzák"
helyesen ez úgy szól hogy a fideszesek IS alkalmazzák.
twitteren a tiszásoknak hálózata van, egy becsmérlő komment magyar péterről és rádjön 5 tiszás, k. anyázni, de szóba kerül ilyenkor pl a putyin, az infláció.
ne tégy úgy mint ha az egyik oldal szent lenne, ugyan olyan gáz mindkettő.
18: Én is kaptam már negatívat, mert nem dícsértem MP-t, de hát én mindenkit kritizálok, ha egyszer van kritizálnivaló. Megértem, mert sokan védik a választásukat.
Ahogy fideszesből, úgy már tiszásból is jut mindenhova és mindegyik védi a köreit.
De mégiscsak fideszes ősmódszer Magyarországon a fórumkommandó. Az, hogy átveszik mások, idővel elkerülhetetlen. Ezzel nem védem ezt a jelenséget, de ha az egyik kalasnyikovot fog, nem lehet ellene íjjal és nyílvesszőkkel harcolni, minden oldal alkalmazkodni fog idővel. A kérdés csak az, hogy mit kezd akkor az ősmódszer alkalmazója, ha a titkosfegyvereit már mindenki használja és az erőviszonyok kiegyenlítetté válnak?
#14. "Évről évre jönnek folyamatosan különféle "dokumentált" esetek"
Nem jönnek, ezért tudtad te is csak ezt az egyet felhozni.
"és folyamatosan egyre többször és egyre nagyobb dolgokra kell ezt a diktátorozós szöveget rámondjátok"
Ezzel szemben inkább az van, hogy az ellenzék annyira elinflálta ezt a kifejezést, hogy már lehetetlen komolyan venni. Magatoknak köszönhetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!