Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszes politikusokat...

A fideszes politikusokat miért röhögik ki sokszor a saját oldalukon?

Figyelt kérdés

Lásd Lázár János képe: [link]

18ezer röhögős fej és 3ezer lájk van csak rajta.

Ez azért nagyon durva arány.

Olykor még a főtolvaj Orbánt is kiröhögik az emberek

jan. 4. 23:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
41%
#10. Igen, persze, hogyne. Én sem láttam még állami munkahelyen dolgozókat O1G-profilképpel egész nap kipcsakozni, meg kolostormalacozni, áá dehogy. De ráadásul ha ettől rettegve regisztrál magának egy kamuprofilt, a fideszes oldalakról még az sem lesz kitiltva.
jan. 5. 01:39
 12/27 anonim ***** válasza:
71%

"#10. Igen, persze, hogyne"

Hogy Filemon Mihályt, a méltán híres lomb nélküli lombkoronasétány ötletgazdáját idézzem: "Le kéne venni a röhögős fejet"

jan. 5. 01:53
 13/27 anonim ***** válasza:
50%
#12. Igen, tudom, hogy erről beszélsz. Ez gyakorlatilag az egyetlen dokumentált sztori...nem feltételezem, hogy ezen kívül egy sem lehet, ami nem jelent meg a nyilvános térben, de úgy tenni, mintha ettől amúgy KOMOLYAN tartania kéne egy közszektorban dolgozó embernek, úgy enyhén szólva nevetséges. Egyébként ha ő egy diktatúrában érzi magát, picit ellentmondásos is akár csak közvetetten is a zsarnoki, gonosz NER-t szolgálnia, ha emellett fékezhetetlen vágyat is érez arra, hogy Facebookon gyalázza a kormányt, mint egy egybites idióta. Csak annyit kell tennie, hogy vált a versenyszférára és már meg is menekült a fasiszta autoriter kleptokrácia szorításától, és mehet is egész nap kommentben a csúti patásozás.
jan. 5. 02:08
 14/27 anonim ***** válasza:
55%

"Egyébként ha ő egy diktatúrában érzi magát,"

Már megint ez a szélsőségekben történő szalmabábozás. Ez már unalmas. Évről évre jönnek folyamatosan különféle "dokumentált" esetek és folyamatosan egyre többször és egyre nagyobb dolgokra kell ezt a diktátorozós szöveget rámondjátok. Ha eddig nem esett le neked a tendencia, akkor nem most fogjuk letépni a szemkötőt rólad.

jan. 5. 02:16
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

A legcikibb mikor a propaganda, híradóban beraknak egy facebook posztot és dicsőítik a politikus kommentjét, alatta meg ott a rengeteg nevető fej:D

Ennyire ostobának néznek mindenkit.

jan. 5. 03:31
 16/27 anonim ***** válasza:
80%
Mert hozzászoktak ahhoz hogy a s.ggnyalás tehetség és alkalmasság nélkül bőven elég, meg lehet ebből elni. Ugyanis omlottek az EU pénzek így érezhető gazdasági növekedés volt, a zemberek meg az egyszerű agyukkal úgy fogtak fel hogy ez Orbánnak köszönhető. Most amikor 14 év után először nem jönnek EU pénzek, amikor érteni kéne valamihez akkor nagy baj van, mert nem fog menni.
jan. 5. 09:37
 17/27 anonim ***** válasza:
61%

"Ja, és a nevetni, kommentelni odavezényelt turbóellenzékiekről még szót sem ejtettem, akiknek Facebook-csoportokban és újabban Discord-szervereken adják ki az ukázt, hogy épp melyik bejegyzést kell szaladni széttrollkodni, mintha "a nép" lenne elégedetlen a gaz Fideszesekkel, nem pedig mindig ugyanaz a 200 ember."

Már elnézést, de ezt a módszert a fideszesek alkalmazzák már nagyon régóta. Ahogy az orosz trollfarmok is. A fideszes Megafon nevű formáció is erre a célra jött létre, még valamikor nyilvánosan kerestek embereket a soraik közé, akik internetes fórumokban, ilyen oldalakon igyekeznek semlegesíteni az ellenzéki véleményeket és védeni a kormányt, ez benne volt a toborzó szövegben is. Erre nagyjából mindenki emlékszik.

jan. 5. 10:14
 18/27 anonim ***** válasza:
35%

"Már elnézést, de ezt a módszert a fideszesek alkalmazzák"

helyesen ez úgy szól hogy a fideszesek IS alkalmazzák.

twitteren a tiszásoknak hálózata van, egy becsmérlő komment magyar péterről és rádjön 5 tiszás, k. anyázni, de szóba kerül ilyenkor pl a putyin, az infláció.

ne tégy úgy mint ha az egyik oldal szent lenne, ugyan olyan gáz mindkettő.

jan. 5. 10:21
 19/27 anonim ***** válasza:

18: Én is kaptam már negatívat, mert nem dícsértem MP-t, de hát én mindenkit kritizálok, ha egyszer van kritizálnivaló. Megértem, mert sokan védik a választásukat.

Ahogy fideszesből, úgy már tiszásból is jut mindenhova és mindegyik védi a köreit.

De mégiscsak fideszes ősmódszer Magyarországon a fórumkommandó. Az, hogy átveszik mások, idővel elkerülhetetlen. Ezzel nem védem ezt a jelenséget, de ha az egyik kalasnyikovot fog, nem lehet ellene íjjal és nyílvesszőkkel harcolni, minden oldal alkalmazkodni fog idővel. A kérdés csak az, hogy mit kezd akkor az ősmódszer alkalmazója, ha a titkosfegyvereit már mindenki használja és az erőviszonyok kiegyenlítetté válnak?

jan. 5. 11:18
 20/27 anonim ***** válasza:
25%

#14. "Évről évre jönnek folyamatosan különféle "dokumentált" esetek"

Nem jönnek, ezért tudtad te is csak ezt az egyet felhozni.

"és folyamatosan egyre többször és egyre nagyobb dolgokra kell ezt a diktátorozós szöveget rámondjátok"

Ezzel szemben inkább az van, hogy az ellenzék annyira elinflálta ezt a kifejezést, hogy már lehetetlen komolyan venni. Magatoknak köszönhetitek.

jan. 5. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!