Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Senkit nem zavar, hogy a...

Senkit nem zavar, hogy a fideszes politikusok az elmúlt 2 évben háromszorozták a saját (“hivatalos”) több milliós fizetésük?

Figyelt kérdés

Emelett van képük azt mondani, hogy meg sem érezték az inflációt…

Ilyen szintű mocskos, nyilvános kizsákmányolás a közszférában, nem tudom valaha történt e, a magánnyugdíj megtakarítások kizsarolása/ellopása mellett…

Szavazóik meg tapsikolnak nekik?

jan. 4. 15:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%

Meg kellett emelni, akkora infláció volt hogy így is alig tartotta meg a reálértékét.

3 millió fidesz szavazó meg imádja hogy reálbércsökkenése volt ezalatt és 2x annyiba kerül a kenyér.

jan. 4. 15:05
 2/19 anonim ***** válasza:
99%
De, sok mindenkit zavar, mégis a Fideszre fogják húzni az X-et 2026-ban is.
jan. 4. 15:06
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Engem csak az zavar hogy rajtam kivül kb mindenki adómentes már...borzasztó igazságtalanságok folynak itt.De úgyse fog változni semmi.2004ben mikor beléptünk az unióba még elhittük.Kb semmi se változott.Régen nem értettem azokat akik elhagyják ezt az országot,ma már értem.Mindegy ki kerül hatalomra,mindegy.
jan. 4. 15:26
 4/19 anonim ***** válasza:
19%
Örülök neki, hogy fehéredik a gazdaság!
jan. 4. 15:38
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
Csak a fideszesek háromszorozták meg kérdező?
jan. 4. 16:15
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
@5 Hát ki más? Más nem fér hozzá a büdzséhez, csak a Fidesz.
jan. 4. 16:18
 7/19 anonim ***** válasza:
15%
Link arról hogy csak a fideszesek?
jan. 4. 16:22
 8/19 anonim ***** válasza:
12%

Tévedésben vagy, a parlamenti képviselők és az állami vezetők fizetése emelkedett, akik nem feltétlenül fideszesek.

Szerintem egy parlamenti képviselő a bruttó 1.5, nettó körűlbelüli 1 milliójával még mindig nincs túlfizetve, tekintve az óriási felelősséget és a felé irányuló társadalmi elvárásokat.

jan. 4. 16:24
 9/19 anonim ***** válasza:
75%

"Tévedésben vagy, a parlamenti képviselők és az állami vezetők fizetése emelkedett, akik nem feltétlenül fideszesek."

A miniszterek és parlamnenti képviselők fizetését a kormány határozza meg, a legitimációját pedig parlamenti képviselők 2/3 ának meg kell szavaznia. Ki is van kormányon? ki is rendelkezik a képviselők szavazatának 2/3-ával?

Ja gyúúúúúúúrcsány..... hupsz ja nem a fidesz.

jan. 4. 16:31
 10/19 anonim ***** válasza:
72%

#8 - Képviselő és a felelősség? Nap vicce... Persze, igazad lenne ha demokráciában élnél, és nem egy rendeletekkel kormányzott autokráciában.

Nem sok nem fideszes kötődésű állami vezetőt tudsz mondani.

jan. 4. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!