Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menczer Tamás szerelmes lehet...

Menczer Tamás szerelmes lehet Magyar Péterbe?

Figyelt kérdés
Egyfojtában rajta pörög habzó szájjal, más témája sincs...

jan. 4. 19:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10. Szomorú. Én ugyanis nem az életről beszéltem, hanem a kérdezőnek válaszoltam, az ő logikai készségeit áraztam be. Te meg azért álltál belém, mert azt sem tudod, mi van...
jan. 7. 22:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Menczer fejéről nagyon levágós,hogy melegpedofil, kíváncsi vagyok hány kisfiúval fajtalankodott. Remélem még idejében kiderülnek a fideszről az ilyen dolgok és mindnek kegyetlen büntetés lesz a jutalma.
jan. 30. 19:05
 13/17 anonim ***** válasza:

#12. "fejéről nagyon levágós,hogy melegpedofil,"

Ez annyira tipikusan óvodás vérellenzéki szint, hogy már kiröhögni sincs kedvem. Csak szánalmat és megvetést érzek már az ilyen mélyen lévő kommentelők iránt.

jan. 30. 19:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Úúúú bocsi,hogy már megint tűpontosan betaláltam nektek. Nagyon sajnálom,de tényleg,csakhát az igazat kikell mondani még akkor is ha fáj nektek.

jan. 30. 19:46
 15/17 anonim ***** válasza:

#14. Ó, hát persze. Nekem nyilván nagyon fáj, hogy mit írsz egy fideszes politikusról, hiszen te azt csak úgy tudod elképzelni, mint amikor Petit bántják, ti meg hű rajongóiként telesírjátok a kispárnátokat miatta. :D

Nem öreg, egyszerűen világ szánalma vagytok. Még a véleményeket sem tudod elhatárolni a tényektől, tipikus balfék mindennapok. :D

"tűpontosan" :DDD

Kőkemény gyomrost osztottál ki, ezt nem teszem zsebre. Te kis nyugatifény-szektatag, te. :DD

jan. 30. 19:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Ójajj későn esett le hogy te is csak egy melegpedofil vagy. Mert ezen a szón lovagolsz negatívan. Ez mindent elmond rólad.
jan. 30. 19:59
 17/17 anonim ***** válasza:
#15. Konkrétan egyik válaszomban sem lovagoltam ezen. Azt láthatóan egyébként is te szeretnél Magyar Péter falloszán. Boom, kár is tagadnod, ezzel az igazsággal én most kőkeményen, tűpontosan beletaláltam, ezért fáj ez most neked ennyire (bár még mindig nem annyira, mint amennyire akkor fog, amikor MP helybenhagy és továbbáll).
jan. 30. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!