Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszes magszavazó valójába...

A Fideszes magszavazó valójában szó szerint szerelmes Orbán Viktorba?

Figyelt kérdés

Vicc nélkül írom ezt.

Megnéztem most pár videót az elkötelezett Fideszes hívekről (akik ma már őszülő nénik és bácsik többnyire, illetve határon túliak a tusványosi eseményen) és ugyanaz az áhítat figyelhető meg náluk: Orbánt egy jövőbe látó zseniként írják le, visszatérő motívum az erős, határozott vezető képe és a kizárólagosság érzete, hogy vele bármi sikerülhet, nélküle azonban semmi.

Nem nácizás, de ha visszanézek Hitlerről videókat, ott pont ezzel a túláradó szerelemmel rohantak elé nők tömegei, annyi gyereke lehetett volna, amennyit akar.

Ha az ember szerelmes, akkor nagyon nehéz ebből az állapotból kiábrándítani, hogy lássa a rózsaszín felhőtől a valóságot. Tehát a politikusnak elég csak ezt az érzelmi állapotot fenntartani, a kormányzás, a tényleges tettek egyáltalán nem érdeklik ezt a magszavazót. Ahogyan egy férfi bármire rá tud venni egy szerelmes nőt, úgy az ilyen politikus is úgy kis tudja forgatni a vagyonából, jövőjéből ezt a fajta a szavazót, ahogyan akarja. Aki még jobban is fogja szeretni érte.

Legalábbis ezt látom, mert észérvek ma már egyszerűen nem szólnak amellett, hogy bárki jó szívvel erre az országot csóróságba züllesztő, szemforgató, minden hájjal megkent gyáva alakra szavazzon.

dec. 27. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kiábrándulni, abból akiben hittél, de én ezt nem szerelemnek látom sokkal inkább

Stockholm-szindrómának egy rendkívül bonyolult pszichológiai kórkép.

Gyakran önként vállalják a rabságot még akkor is, mikor már lenne lehetőségük menekülésre.

dec. 27. 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:
22%
Olvasgass Tiszás csoportokat a Facebookon. Az a durva, ami ott van Magyar Péter irányába…
dec. 28. 01:21
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
#2: Ez igaz, de a Tisza legalább valami új, változás reményét ígérő erő (függetlenül attól, hogy ki hisz benne és ki nem), amire sokan régóta vártak már. Ez még valamennyire megmagyarázza a nagy lelkesedést. De a Fidesz már 15 éve teljhatalommal uralkodik, most már kicsit tisztulhatna a kép.
dec. 28. 01:27
 4/7 A kérdező kommentje:

#2 én elborult Magyar Pétert istenítő kommenteket csak Mandiner meg Vadhajtások cikkekben látok screenshotolva. Szóval eléggé keresni kell ezeket, persze a propagandistákat azért fizetik, hogy megtalálják.

Ezzel szemben Orbán minden egyes posztja alatt van pár nyugdíjas, akik hosszú életet és békét kívánnak Orbánnak és a magyaroknak (= fideszeseknek, mert azt már megtanulták, hogy aki nem velük van, az nem magyar).

dec. 28. 02:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom miért gondolja mindenki azt, hogy aki Fideszes az szenilis, megvezetett nyugdijas. Nekem sok 40-es családos ismerősöm van, aki ugyanúgy Fidesz hívő, mert a Gyurcsány idején rossz volt, de kaptak CSOKot, babavárót, adókedvezményt meg SZJA visszatérítést és soha ilyen jó nem volt. Ami meg rossz, az más kormány alatt se volt jobb (oktatás, egészségügy).
dec. 28. 21:20
 6/7 A kérdező kommentje:
#5 átlagéletkort ha nézed, jóval magasabb az idősek korosztályában a támogatottsága a Fidesznek, a fiatalabbak között meg a Tisza népszerűbb.
dec. 29. 01:10
 7/7 anonim ***** válasza:
87%
Ez természetes. Kovács Ákosnak is idősebb a rajongótábora mint Azahriahnak.
dec. 29. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!