Mennyi képzett, harcedzett katona tudná bevenni a parlamentet egy puccs esetén?
Figyelt kérdés
Tehát nem átlagemberekre gondolok, hanem olyanokra akik profik, van tapasztalatuk és nem ijednének meg attól hogy gyilkolni kell. Mennyi tudná megdönteni a kormányt? 1000 ilyen embernek sikerülne? A kérdésem csak kíváncsiság.tegnapelőtt 18:36
1/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy a megfelelő harcászati felszereléseik is meg lennének.
tegnapelőtt 18:37
2/7 anonim válasza:
Attól, hogy valaki megtámadja a parlementet, nem bukna meg a kormány. Még ha el is foglalnák az épületet, utána pár órán belül likvidálnák őket.
3/7 PMC Wagner válasza:
Nem voltál még a parlamentben? Több helyen ki lehet onnan menni
4/7 A kérdező kommentje:
Úgy hogy ejtenének egy csomó túszt? Fontos embereket?
tegnapelőtt 18:45
5/7 anonim válasza:
4: Akkor sem bukna meg a kormány. Amúgy pl az USA_ban megostromolták a parlamentet, mégsem bukott meg senki.
6/7 A kérdező kommentje:
Miért, hogy kell akkor államcsínyt elkövetni? Vagy mitől lesz az? Le kell győzni hozzá a magyar hadsereget? Gondolom nem ezt akarjátok mondani. Hitler is ha jól tudom, kis fegyveres csapatokkal vette át erőszakosan a hatalmat, jó tudom az némiképp más volt, mert az éjszaka leple alatt kereste fel őket, de a lényeg hogy ahhoz sem kellett nagy katonai hadsereg.
tegnapelőtt 20:14
7/7 anonim válasza:
Az utcai harcos ellen esélyük se lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!