Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért akarja, hogy vége...

Orbán miért akarja, hogy vége legyen az Orosz-Ukrán háborúnak? Azzal az ő esélyei romlanának a 26-os választáson, akkor már csak a migránsokkal tudna riogatni

Figyelt kérdés

jan. 4. 08:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem romlanak, 2026-ban ugyanúgy lehet majd gyurcsányozni.
jan. 8. 14:29
 22/26 anonim ***** válasza:

"Úgy gondolom hogy ha én nem engedtem meg magamnak azt, hogy eleresszek egy ilyen mi és ti dichotómiát, akkor te se alkalmazd ezt velem szemben."

Bocsásd meg a stílusomat, beláthatnád ugyanis hogy egy anonim fórumon ahol név nélkül (álnév nélkül) vitatkozunk politikáról, nemigen van lehetőségünk megválogatni kivel hogy beszélünk. A fideszes kommunikációjú így fideszes lesz, függetlenül attól hogy ő esetleg nem is szavaz rá (amit erősen kétlek) vagy a fidesz aktív párttagja. Lényegtelen, itt csak ti és mi létezik mert állást foglaltál, ahogy mi is.

Engedd meg nekem kérlek hogy így kommunikáljak, nem ócsárlásról van szó!

jan. 8. 15:06
 23/26 anonim ***** válasza:
25%

"Még egyszer leírom, azok a mérések, amiknek hiszel, azok az előző választás során 14%-ot tévedtek, az a mérés, amire én hivatkozok, ők az előző választás során 3%-ot tévedtek..."

Én meg azt írnám le mégegyszer hogy sok mérés volt: kormánypártiak fidesz fölényt, mindenki más fordulatot mértek.

Most komolyan azt képzeled hogy a Magyar Peti kipottyanva a fidesz kebeléből, megvette az összes ellenzéki kutatóintézetet hogy mérjenek számára kedvezően?

Vagy azt hogy a fideszközeli intézetek majd megengedhetik maguknak hogy mást mérjenek?

Bár előbbi kérdésem érdekesebb, kívancsi vagyok honnan veszed hogy befolyásolhatja a méréseket, az ősellenség Dk-hoz köthető intézet is fordulatot mért, rájuk vajon mivel hathatott?

Vagy azt hiszed csak a fideszközeliek pontosabbak?

A medián pedig pontosabb volt náluk. És nem ez számít hogy mikor ki mennyit tévedett (akkor sem ha ezzel talán igazolnám azt hogy nekem van igazam és a fideszes intézetek tévednek)

Azért nem ez számít, mert ha vesszük a fáradtságot és átlagoljuk a mérési eredményeket amik tavaly év végén voltak, akkor is kijön hogy fordulat történt és a tisza beérte a fideszt, az olló bezárult. Ez számomra döntő bizonyíték, mindenki nem tévedhet!

Ezt kéne belátnod, főleg ha nem vagy fideszes pártkatona

jan. 8. 15:23
 24/26 anonim ***** válasza:
30%
#23 Én ezt elengedtem, OK? Nyertél. Tulajdonképpen tényleg nyertél, mert nem találok fogást ezen. Te annak hiszel, aki 14%-ot tudott tévedni legutóbb, közben amellett próbálsz érvelni, hogy nem kell hinni annak, aki legutóbb csak 3%-ot tévedett előtte meg asszem 0.7-0.8 körül. Érdekes. Leírtam azt, hogy úgy vélem nem az ellenzéki közv.kutatók mérnek ennyire pocsékul (szó nincs itt bérlésről), hanem a Fidesz tudja tű pontosan bemérni a támogatóit, amit viszont az ellenzéki közv.kutatók, akik nem férnek hozzá a Fidesz listájához, nem tudnak olyan jól bemérni. A Fidesz tudja és ismeri a sajátjait, rákérdezhet, ami a maradék, az meg az ellenzék. Ezek a rossz mérések emiatt vannak, hogy a fideszesek többsége az megtartja magának, hogy a fideszt támogatja, mert balhé van belőle, ha kiderül, mert akkor tudod mi van? Jön a mi-ti dichotómia és az meg tudod kinek hiányzik... ezt hallgatni, hát enélkül is fideszes lehet az aki fideszes, aki vele szemben hőbörög az meg a büdös életben soha nem lesz fideszes, akkor meg minek kellene ez bárkinek is? Ez max. annak aki nem fideszes és levezetheti a mérgét valakin, aki hozzájárult ahhoz az állapothoz, ami neki nagyon nem tetszik. Hülye lenne szólni, hogy na "gyere, gyere rám!" Aztán jön a többi sorstársad is, mert kiabálsz, gyertek b.szki, fogtam egyet! :D Hát ezt nem gondolod komolyan, hogy ebbe belemegy bárki is, max. az a túlvezérelt, aki ordít a békemeneten, hogy Viktor, Viktor. Megtartja magamának azt, hogy kit támogat és akkor nincs ez az egész. Na most példának okáért ezért sem célravezető ez a kommunikáció, amit megjegyeztem a 22. válaszolónak, mert hát ez ezt eredményezi. Azóta bújkálnak a fideszesek, mióta az a narratívája az ellenzéki pártoknak, hogy hülyézik a fideszeseket és ezt átvették a támogatóik. Kinek hiányzik ez? Neked hiányozna? Ha mondjuk valahol is hangot adnál annak, hogy a kormány úgy szar, ahogy van, akkor jönnének rád, és elmondanának minden idiótának? Nem vetted még észre azt, hogy ez úgy nem történik meg veled hogy közben az országban többségben van a Fidesz támogatottsága?
jan. 8. 20:00
 25/26 anonim ***** válasza:
53%

"Te annak hiszel, aki 14%-ot tudott tévedni legutóbb, közben amellett próbálsz érvelni, hogy nem kell hinni annak, aki legutóbb csak 3%-ot tévedett előtte meg asszem 0.7-0.8 körül."

Fogalmam sincs hogy miről beszélsz, mintha minden nem kormánypárti kutató bukott volna a választásnál.

Pedig a legpontosabban az a 21 kutatóintézet mért, amely először mért Tisza fölényt. A Závecz szintúgy elég pontos adatokat közölt az ep választásra

Érdekes módon többen túlmérték a fideszt az ellenzéki intézeteknél is, nem pedig alul.

Szóval amiket összehordtál nettó hülyeségek, hiába próbálod beállítani hogy csak a fideszesek mérnek jól, ez egyértelmű hazugság.

Hiába a haudozás, a fordulatot nem lehet semmissé tenni, el fognak titeket söpörni. Hiszen ezek után a hazudozások után már nyugodtan beszélhetek "titeket"-ről mint fideszesekről.

jan. 8. 20:44
 26/26 anonim ***** válasza:
12 Így van👍
jan. 20. 02:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!