Orbán miért akarja, hogy vége legyen az Orosz-Ukrán háborúnak? Azzal az ő esélyei romlanának a 26-os választáson, akkor már csak a migránsokkal tudna riogatni
"Úgy gondolom hogy ha én nem engedtem meg magamnak azt, hogy eleresszek egy ilyen mi és ti dichotómiát, akkor te se alkalmazd ezt velem szemben."
Bocsásd meg a stílusomat, beláthatnád ugyanis hogy egy anonim fórumon ahol név nélkül (álnév nélkül) vitatkozunk politikáról, nemigen van lehetőségünk megválogatni kivel hogy beszélünk. A fideszes kommunikációjú így fideszes lesz, függetlenül attól hogy ő esetleg nem is szavaz rá (amit erősen kétlek) vagy a fidesz aktív párttagja. Lényegtelen, itt csak ti és mi létezik mert állást foglaltál, ahogy mi is.
Engedd meg nekem kérlek hogy így kommunikáljak, nem ócsárlásról van szó!
"Még egyszer leírom, azok a mérések, amiknek hiszel, azok az előző választás során 14%-ot tévedtek, az a mérés, amire én hivatkozok, ők az előző választás során 3%-ot tévedtek..."
Én meg azt írnám le mégegyszer hogy sok mérés volt: kormánypártiak fidesz fölényt, mindenki más fordulatot mértek.
Most komolyan azt képzeled hogy a Magyar Peti kipottyanva a fidesz kebeléből, megvette az összes ellenzéki kutatóintézetet hogy mérjenek számára kedvezően?
Vagy azt hogy a fideszközeli intézetek majd megengedhetik maguknak hogy mást mérjenek?
Bár előbbi kérdésem érdekesebb, kívancsi vagyok honnan veszed hogy befolyásolhatja a méréseket, az ősellenség Dk-hoz köthető intézet is fordulatot mért, rájuk vajon mivel hathatott?
Vagy azt hiszed csak a fideszközeliek pontosabbak?
A medián pedig pontosabb volt náluk. És nem ez számít hogy mikor ki mennyit tévedett (akkor sem ha ezzel talán igazolnám azt hogy nekem van igazam és a fideszes intézetek tévednek)
Azért nem ez számít, mert ha vesszük a fáradtságot és átlagoljuk a mérési eredményeket amik tavaly év végén voltak, akkor is kijön hogy fordulat történt és a tisza beérte a fideszt, az olló bezárult. Ez számomra döntő bizonyíték, mindenki nem tévedhet!
Ezt kéne belátnod, főleg ha nem vagy fideszes pártkatona
"Te annak hiszel, aki 14%-ot tudott tévedni legutóbb, közben amellett próbálsz érvelni, hogy nem kell hinni annak, aki legutóbb csak 3%-ot tévedett előtte meg asszem 0.7-0.8 körül."
Fogalmam sincs hogy miről beszélsz, mintha minden nem kormánypárti kutató bukott volna a választásnál.
Pedig a legpontosabban az a 21 kutatóintézet mért, amely először mért Tisza fölényt. A Závecz szintúgy elég pontos adatokat közölt az ep választásra
Érdekes módon többen túlmérték a fideszt az ellenzéki intézeteknél is, nem pedig alul.
Szóval amiket összehordtál nettó hülyeségek, hiába próbálod beállítani hogy csak a fideszesek mérnek jól, ez egyértelmű hazugság.
Hiába a haudozás, a fordulatot nem lehet semmissé tenni, el fognak titeket söpörni. Hiszen ezek után a hazudozások után már nyugodtan beszélhetek "titeket"-ről mint fideszesekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!