Vannak itt olyanok akik csak azért fognak szavazni Tiszára , hogy hátha Fidesz megbukik?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 10:05
1/30 anonim válasza:
Persze. Ugye nagyon sok eddigi bizonytalan, vagy fideszes szavazó azért szavazott eddig a fideszre, mert az óellenzék nem volt elfogadható számára és a kisebbik rossz a fidesz volt. Most ez a helyzet megváltozott, a kisebbik rossz a TISZA lett.
2/30 anonim válasza:
Nyilván más is fontos, pl. hogy hogyan kormányoznak.
De a Fidesznél jelenleg minden párt jobb, így az esélyt kell figyelembe venni most.
3/30 anonim válasza:
A feleségemmel úgy egyeztünk meg, hogy én a szívemre hallgatok, ő pedig az eszére. Tehát én a 2RK-ra, ő pedig a Tiszára fog szavazni. Mondtam neki, hogy én nem valami ellen, hanem valamire akarok szavazni. Őt ez nem hatotta meg... :-)
4/30 anonim válasza:
Pár hónapja volt egy felmérés, hogy a Tisza szavazók miért szavaznak a pártra. Bár nem volt konkrétan ilyen kategória, de azt lehetett az eredményből kiolvasni, hogy nagyjából aTisza szavazók 1/3-a szavaz rájuk azért, mert ők a legszimpatikusabbak személyi vagy politikai szinten, 2/3 pedig azért, mert minden áron le akarják válatni a Fideszt, és erre most nekik van a legjobb esélyük.
5/30 A kérdező kommentje:
Enis azért szavazok tiszara, hogy menejn fidesz remelem nem lesz pofára eses.
tegnapelőtt 10:28
7/30 anonim válasza:
Ami most van az már taknyos pofán csúszás 15 éve... Orbánnal. Így kockázat jóval kisebb.
8/30 anonim válasza:
Csak olyanok vannak. Az egyetlen érvük a Tisza mellett az, hogy úgy vélik esélye van megverni a Fideszt. Egyéb érvet nem tudnak a Tisza vagy MP mellett felhozni
9/30 A kérdező kommentje:
Szerintem ennél rosszabb nem lehet. Legalabb eltünnek krbánek megfonnal együtt.
tegnapelőtt 10:41
10/30 anonim válasza:
9) Ha meg is történne, hogy nyer a Tisza jövòre. Az nem azt jelenti azt automatikusqn, hogy Orbánék véglegesen eltűnnek. Trumpnak is sikerült vissza kerülni a hatalomba,sőt megerősődve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!