Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire érzed még otthon...

Mennyire érzed még otthon magad Budapesten?

Figyelt kérdés

A Fidesz média már évtizede napi/heti rendszerességgel lehoz egy adást az M1-en arról, hogy a németek mennyire nem érzik már otthon magukat a saját városaikban (attól a kemény 5% nem európai bevándorlótól). De a magyarokat sosem kérdezték meg, hogy mennyire érzik manapság magukat otthon pl. Budapesten. Ahol a belvárosban már magyar szót alig hallani, és nem csak a turisták miatt ám, hanem pakisztáni, kínai, koreai, filippínó, indiai vendégmunkások garmadától is.

Te mennyire érzed még otthon magad Budapesten? Mert én már szinte semennyire. A magyarok menekülnek innen.

tegnapelőtt 10:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
Magyarok nem csak Budapestről hanem az ország minden pontjáról fejvesztve menekülnek.
tegnapelőtt 10:43
 2/22 anonim ***** válasza:
60%
Érdekes, én magyar szót hallok a belvárosban.
tegnapelőtt 10:45
 3/22 anonim ***** válasza:
42%

"németek mennyire nem érzik már otthon magukat a saját városaikban (attól a kemény 5% nem európai bevándorlótól)"

Milyen 5 százalék?

Inkább 50.

Menj ki valamelyik nagyvárosba.Vonattal olcsón kitudsz.Majd meglátod mennyire "német" települések azok.Hamburgot javaslom.

tegnapelőtt 10:45
 4/22 anonim ***** válasza:
73%
3-as, ha kimész vonattal és látsz a tömegben burkás asszonyokat, máris rámondod, hogy áhhá, 50%+ a bevándorló. Nem beszélve arról, hogy látsz az utad során jó esetben pár száz embert és belőlük próbálsz következtetni.
tegnapelőtt 10:56
 5/22 anonim ***** válasza:
63%
Egyre kevésbé. A fidesz gazdaságilag teszi tönkre az országot, az emberek meg mentálisan. Rettentően nehéz elfogadni a prűd, igénytelen magyar mentalitást, amihez sokszor a rosszindulat és a pesszimizmus is társul.
tegnapelőtt 10:56
 6/22 anonim ***** válasza:
83%

Nézz szét vidéken.

Itt is ahol gyárak vannak úton útfélen koreai/vietnámi/indonéz/filippínó/kínaival fogsz találkozni.

A mobilappos kajafutárok meg vidéki nagyvárosokba mind magyarul nem beszélő négus meg india.

tegnapelőtt 10:57
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
Azt, hogy tultoljátok ezt a témát. Budapest lakosságának 90% magyar anyanyelvű. Nyilván a belvárosban ott sok külföldi nyelvet hallasz elsősorban a turisták miatt.
tegnapelőtt 10:57
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
42 éve Budapesten élek. Otthon érzem magam, de lehet, hogy világot látok, és ez nem a város hibája.
tegnapelőtt 11:01
 9/22 anonim ***** válasza:
38%

4#

Nem burkásat, hanem csadorosat.

A burka a teljes testet elfedő ruha, a csador meg csak a fejet.

A gáz az,hogy nem párat látni, hanem az utcán minden második ember csadoros, afro, nem európai.

Én egyszer jártam Londonban, még a Brexit előtt.Engem sokkolt, ami ott volt.

tegnapelőtt 11:02
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Még rendszerváltás előtt is sok volt a külföldi Budapesten. Csak akkor Észak-Koreaiak voltak, ma meg Dél-Koreaiak.
tegnapelőtt 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!