Mennyire érzed még otthon magad Budapesten?
A Fidesz média már évtizede napi/heti rendszerességgel lehoz egy adást az M1-en arról, hogy a németek mennyire nem érzik már otthon magukat a saját városaikban (attól a kemény 5% nem európai bevándorlótól). De a magyarokat sosem kérdezték meg, hogy mennyire érzik manapság magukat otthon pl. Budapesten. Ahol a belvárosban már magyar szót alig hallani, és nem csak a turisták miatt ám, hanem pakisztáni, kínai, koreai, filippínó, indiai vendégmunkások garmadától is.
Te mennyire érzed még otthon magad Budapesten? Mert én már szinte semennyire. A magyarok menekülnek innen.
"németek mennyire nem érzik már otthon magukat a saját városaikban (attól a kemény 5% nem európai bevándorlótól)"
Milyen 5 százalék?
Inkább 50.
Menj ki valamelyik nagyvárosba.Vonattal olcsón kitudsz.Majd meglátod mennyire "német" települések azok.Hamburgot javaslom.
Nézz szét vidéken.
Itt is ahol gyárak vannak úton útfélen koreai/vietnámi/indonéz/filippínó/kínaival fogsz találkozni.
A mobilappos kajafutárok meg vidéki nagyvárosokba mind magyarul nem beszélő négus meg india.
4#
Nem burkásat, hanem csadorosat.
A burka a teljes testet elfedő ruha, a csador meg csak a fejet.
A gáz az,hogy nem párat látni, hanem az utcán minden második ember csadoros, afro, nem európai.
Én egyszer jártam Londonban, még a Brexit előtt.Engem sokkolt, ami ott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!