Megéri most ingatlanba, lakásba fektetni Budapesten?
Még 2010 májusában megörököltem egy önkormányzati bérlakás,határozatlan bérleti jogát a 3.kerületben.
Ugyanazzal a kondíciókkal bérleti díjjal bérlem folyamatosan,ahogy édesanyám is bérelte.
Bérleti díjat se emeltek
Elötte is abban a lakásban éltem.
Most vagyok úgy hogy összejött a pénz, tudnék akár hitel nélkül vagy minimális hitellel vásárolni egy kis lakást pesten.
A saját tulajdonú ingatlan az egy biztos pont lenne.
Vásároljak egy kis lakást pesten most,vagy esetleg várjak 1-2 évet,hogy lejjebb menjenek az ingatlanok árai?
Vagy várjak arra,hogy hátha mint bérlőnek az önkormányzat majd felajánlja,hogy megvásárolhatom az önkormányzati lakást,amit bérlek?
( végül is nem kerget a tatár)
Megéri most ingatlanba fektetni?
Ingatlanba mindig megéri befektetni, mert a reálértéke megmarad.
Emellett "ingyen" tudsz lakni, csak a rezsit kell fizetni, késöbb meg el tudod adni vagy esetleg kiadni valakinek, szóval ott biztos helyen van a pénzed.
Én nem most vennék.
Most kezdenek bedőlni a csok hitelek, az ingatlanárak stagnalnak, a kedvezményes hitelezés nincs is.
Lesz még itt zuhanás a közeli jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!