Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ingatlanbefektetes Budapesten...

Ingatlanbefektetes Budapesten kivul?

Figyelt kérdés

Megyeszekhelyeken, Balaton, velencei tonal.

Szekesfehervar jo otlet lenne?

Sok a munkalehetoseg, elheto varos.

Elkepzeles az lenne h 1-2 evig benne elni aztan ekoltoznenk es kiadnank.Lenne ra kereslet es mennek meg felfele az ingatlanarak?

2017. jún. 7. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Én befektetés céljából csak Budapesten vennék lakást. Lehet, hogy más megye székhelyek is jónak tünnek most, de itt mindig is nagy lesz a kereslet és emiatt még lehet tovább nőnek majd az árak... Egy pesti lakás csak szimplán többet ér mint egy Debreceni.
2017. jún. 7. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Természetesen Pesten sokkal magasabbak az árak, és biztosan többet ért, és többet fog érni ott egy ingatlan, de Debrecenben önmagához képest szintén magasak az árak, és az egyetemek miatt nagyon kiváló befektetés. Az első válaszolóra reflektálva, mivel a Kérdező úgy sejtem Pest környékében gondolkodik.

Albérletezni ott kell Kérdező, ahol van erre kereslet, igény, valamilyen létesítményhez kötve. Pl. kiváló munkahelyek (magasabb bérrel), gyárak, Dunántúlra viszik innen Kelet-Magyarországról az embereket dolgozni, meg mennek maguktól is, pl. Győrbe az AUDI-hoz. Vagy, mint itt Debrecenben, ahol az egyetem miatt megy a dolog. Kell, hogy legyen benne (a városban) vonzerő, ami miatt az emberek oda költöznek. Az "1-2 évig benne laknánk", azt nem nagyon értem, gondolom, így van lehetőségetek, mindenképpen hosszú távra kell gondolkodni befektetésnél, de esetleg változhatnak addigra a körülmények.

Az ingatlanárak, ha nem is mennek (sokáig) felfelé, de biztos maradnak ezen a szinten egy darabig.

2017. jún. 7. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Székesfehérvár jó befektetés, stabil város, biztos, hogy az elkövetkezendő jópár évtizedben nem épül le sem a város sem a kultúra. Győr már veszélyesebb, mivel minden egyetlen cég, az Audi köré épül. Debrecen pedig egy putri az egyetemen kívül. Az egyetem az egyetlen, ami húzza a várost (az tényleg egy nagyon jó egyetem), de munkalehetőségek alig vannak, a város pedig élhetetlen.
2017. jún. 8. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
A putrit kicsit sértőnek tartom.
2017. jún. 9. 00:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a lehető legjobb. Győrben majdnem csak azonosak az ingatlan árak a Pestiekhez képest, Fehérváron kicsivel olcsóbb és közel van a főváros is, Velencei tó, Balaton... Ott a munka lehetőségek nagyrészét nem az Audi adja, többféle cég közül lehet választani. Viszonylag nyugodt, élhető város
2017. jún. 9. 09:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Fehérváron éppen, de magasabbak az ingatlanárak, mint Győrben..
2017. jún. 11. 19:47
 7/8 anonim ***** válasza:
De mindenképpen a legjobb választás a fővároson kívül.
2017. jún. 11. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Az Osztrák határ melletti városokban, elsősorban Kőszegen és Sopronban.

Minden tekinteteben jobb döntés,mint bármi más : akkor is ha "csak" lakni akarsz,(kultúra, szolgáltatások,infrastuktúra,.....mentes környezet; de akkor is , ha pénzt akarsz csinálni belőle.

2024. márc. 1. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!