Ingatlanbefektetes Budapesten kivul?
Megyeszekhelyeken, Balaton, velencei tonal.
Szekesfehervar jo otlet lenne?
Sok a munkalehetoseg, elheto varos.
Elkepzeles az lenne h 1-2 evig benne elni aztan ekoltoznenk es kiadnank.Lenne ra kereslet es mennek meg felfele az ingatlanarak?
Természetesen Pesten sokkal magasabbak az árak, és biztosan többet ért, és többet fog érni ott egy ingatlan, de Debrecenben önmagához képest szintén magasak az árak, és az egyetemek miatt nagyon kiváló befektetés. Az első válaszolóra reflektálva, mivel a Kérdező úgy sejtem Pest környékében gondolkodik.
Albérletezni ott kell Kérdező, ahol van erre kereslet, igény, valamilyen létesítményhez kötve. Pl. kiváló munkahelyek (magasabb bérrel), gyárak, Dunántúlra viszik innen Kelet-Magyarországról az embereket dolgozni, meg mennek maguktól is, pl. Győrbe az AUDI-hoz. Vagy, mint itt Debrecenben, ahol az egyetem miatt megy a dolog. Kell, hogy legyen benne (a városban) vonzerő, ami miatt az emberek oda költöznek. Az "1-2 évig benne laknánk", azt nem nagyon értem, gondolom, így van lehetőségetek, mindenképpen hosszú távra kell gondolkodni befektetésnél, de esetleg változhatnak addigra a körülmények.
Az ingatlanárak, ha nem is mennek (sokáig) felfelé, de biztos maradnak ezen a szinten egy darabig.
Az Osztrák határ melletti városokban, elsősorban Kőszegen és Sopronban.
Minden tekinteteben jobb döntés,mint bármi más : akkor is ha "csak" lakni akarsz,(kultúra, szolgáltatások,infrastuktúra,.....mentes környezet; de akkor is , ha pénzt akarsz csinálni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!