Budapesten kívül lehet társasági életet élni vagy mindenki otthon tvzik este vagy a kocsmaba jár?
Figyelt kérdés
nov. 9. 09:21
1/6 anonim válasza:
Rajtad múlik, hogy találsz-e olyat vagy sem
2/6 anonim válasza:
Szerintem lehet csak idoseg vannak, meg attol fugg hol, veszpremben hemzsegnek az emberek. Balaton egyes helyein szinten telen talan kevesbe.
Nagykanizsan hat pl ott lehet mar kuckoznak meg suli aztan kesz.
De BP-n hetvegen is kihalnak az emberek hidd el, menj ki utcara csak csoves de meg C-t sem latsz. Fehere az csak a fal. este talan tobb, de nem mondanam, vasarnap sem igazan, es erdekes modon egyebkent eszrevettem hetkoznap a legaktivabbak, buli, kavezo, haverok, deakon gordeszka vagy mi, f*szveres, busz tele, metro tele, rohognek vihognak, meg mit nem el lehet kezpelni, sulisok kimennek, hetvegen meg.... ezt nem tudom. Akkor lehet ismerkedni
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
#2 Miről hadoválsz? Szombat éjjel BP belváros teli van emberrel,bulihelyek full tele.
5/6 Szolovjov válasza:
Én Budapesten sem tudnék. Idegenekkel alapból nem nagyon beszélgetek, tehát lehetnek körülöttem 100-an is. Viszont testvérhez, baráthoz, stb vidéken is el lehet látogatni.
6/6 anonim válasza:
Rajtad múlik, tudsz-e barátokat találni, velük összejöhetsz, az mindegy, hogy lakásban beszélgettek-e egy-két pohár bor mellett vagy valamilyen szórakozóhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!