Magyar Péter újévi beszéde 1,5 milliós megtekintésnél jár. Kijelenthető, hogy a Fidesz vesztésre áll?
Figyelt kérdés
jan. 1. 20:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom
29 szavazat
1/18 anonim válasza:
Persze. A 100ezres rajongótábor végtelenítve nézi😃
2/18 A kérdező kommentje:
1:
Mernél nagy tétben fogadni arra h ez így van?
jan. 1. 21:00
3/18 anonim válasza:
Számíts bele engem is. Én nem vagyok hajlandó megnézni Magyar Péter beszédeit, de rá szavazni már hajlandó leszek, szimplán azért mert a jelenlegi kormánynál 100% hogy jobb lenne akárki.
4/18 anonim válasza:
#1, nem vagyok rajongója, nem is szívlelem a Hisztis Petit.
De ha ő kell, hogy valami elinduljon, és gittegyletből kidobott durcás fiúnak esélye van,
Akkor őt fogom támogatni, csak hogy kolostor malac és rezsimet szét Q -ja.
A többiben meg bizakodom, hogy 4 év után talán értelmes politikai irányba indul az ország.
(Bár ahogy ezt a hűbéres népet nézzük az elmúlt 100 évben, pont ugyan olyan rablók lesznek, csak a nevek cserélődnek.)
5/18 anonim válasza:
2!
Nagyon nagy tételben nem, csak olyan jól hangzik. Igaziból nem biztos, hogy csak ők nézik, de a lényege az a válaszomnak, hogy szerintem hiába nézik akárhányan, nem nyerne választást. Erre fogadnék olyan 100-200ezer körüli összegben.
6/18 SzocdemOliver válasza:
Pénzért vásárolt magának nézettséget. Abból a sok pénzből, ami ismeretlen forrásból érkezik hozzá, telik rá!
7/18 anonim válasza:
#5 tehát 2026 -os árfolyamon, 1 kg kenyérbe? 🤣
10/18 anonim válasza:
Pszichopata pszichopatának farkasa, 2025-26.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!