SzocdemOliver kérdése:
Szavaznál olyan politikusra, akiről tudnád, hogy Orbánhoz hasonlóan szintén lopna?
Figyelt kérdés
Egy Tisza-hívő kommentje: "Ha Magyar Péter lopna is jobb lenne!"jan. 1. 20:44
A kérdező szavazást indított:
Nem.
Igen, nem baj ha Magyar Péter lop, csak ne Orbán lopjon!
12 szavazat
1/8 anonim válasza:
Azért nem szavaznék M.P.-re, mert biztos vagyok benne, hogy lopna
2/8 anonim válasza:
Aki nem, az ne menjen szavazni.
Minden politikus hazudik, lop, nemzettől függetlenül.
Csak már a fidesz pofátlanul csinálja.
3/8 anonim válasza:
Ezért nem szavaztam soha Gyurcsányékra sem, még akkor sem amikor nem volt más ellenzéki alternatíva amit támogatni lehetett
4/8 anonim válasza:
Ezt így elsőre nem feltétlen lehet tudni, viszont idővel kiderül, hogy tud-e valaki is magának parancsolni-, avagy sem.
5/8 Koplárovics Béci válasza:
"Egy Tisza-hívő kommentje: "Ha Magyar Péter lopna is jobb lenne!""
Tehát amit egy gyengeelméjű ideböffent feltételes módban, az igaz is? Ne a "szocdem"-ekből induljunk már ki...
6/8 Hajra_Tisza válasza:
Igen, én vállalom! Még akkor is, ha ő is lopna, meg is mondom miért. MP-t sokkal könnyebb lesz leváltani, ha netán így lenne, mert a szavazói nem buta, iskolázatlan, megvezethető emberek, hanem tudnak kritikusan gondolkodni, tudnak mérlegelni. Nagyon sok olyan hozzászólást látni itt ezen az oldalon is, hogy nekik nem szimpatikus MP, vannak fenntartásaik vele kapcsolatban is, de mégis rá fognak szavazni, hogy megadják neki az esélyt, mert látnak benne reményt. Ha eljátsza, akkor a szavazói nagyon gyorsan elpártolnának tőle. Na a fidesz szavazók mint mondtam, nem ilyenek. Nekik aztán tökmindegy mit csinál a fidesz, ugyanúgy tapsikolnak hozzá, ezt látjuk már másfél évtizede. Szóval ha a fidesz tovább marad kormányon, akkor egészen biztosan tovább fog lopni, és a fidesz szavazóknak sem fog felnyílni a szeme egészen biztosan, hiszen eddig se nyílt fel ennyi idő alatt..
7/8 Hajra_Tisza válasza:
Másik hogy a demokáciának is jót tenne, ha végre kormányváltás lenne. Semelyik pártnak nem lenne szabad ennyi éven keresztül hatalmon lenni!
8/8 anonim válasza:
Hát ha valasztanom kene hogy 2500 milliard ft-ot vagy csak 1 milliárdot lopjanak evente az adombol akkor az utobbit valasztom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!