Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád az "Ukrán adó"...

Támogatnád az "Ukrán adó" bevezetését?

Figyelt kérdés

Gyakran megosztó kérdés, hogy ki támogatná Zelenszkij háborúját és ki nem.

Ezért szerintem a legfairebb az lenne ha önkéntes alapon mindenki maga döntené el, hogy szeretné-e az adójait Ukrajnának adni vagy sem.

Tehát aki szeretné az önként jelentkezhetne, hogy plusz adóterheket rójjanak ki rá.

Az is kiválasztható, hogy a bruttó bevételük hány %-át szeretnék Ukrajnának adni. Pl lehet valaki csak 1%-ot míg mondjuk egy belpesti fanatikus liberális akár 50%-ot bejelölhet.

Aki pedig nem szeretne, az csak szimplán nem fogja önként fizetni az Ukrán adót pluszba.

A befizetett adók egyből Zelenszkij bankszámláján landolnának. Vagy az Ukrán Hadseregnél.

Így nem lenne vita abból, hogy ki szeretné támogatni Ukrajnát ki nem. Mindenki saját maga döntené ezt el.

jan. 1. 19:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#9 Amúgy az oroszok miért nácik?

Nem akarok senki diktatúrájában élni és amúgy is csak poénkodtam a válasszal.

jan. 2. 21:43
 12/19 anonim ***** válasza:
41%
11 azért mert ömlik az antiszemitizmus és nyugatellenesség a médiából, "rendőrök" verik szét a Prideot és lerohanták ukrajnát és írtják az ukrán népet. A politikai ellenfeleket megmérgezik
jan. 2. 21:47
 13/19 A kérdező kommentje:

Itt egyedül Ukrajnának vannak komoly gondjai a neonácikkal, és pont Zelenszkij éltetett egy Waffen-SS tisztet nemrég élőben.

[link]

[link]

jan. 2. 23:58
 14/19 Alex Fly ***** válasza:
49%
@13: igen, Ukrajnának valóban komoly gondjai vannak a neonácikkal. Legfőképpen az, hogy megszállás alatt tartják az ország egy részét és terrortámadásokkal gyilkolják a lakosságot.
jan. 3. 01:51
 15/19 A kérdező kommentje:

Vegyél ki angolórákat. Akkor értenéd a cikkeket amiket linkeltem.

jan. 3. 02:19
 16/19 Alex Fly ***** válasza:
49%
@15: angolóra és cikkek nélkül is tudom, hogy már három éve védik a hazájukat ellenük.
jan. 3. 04:23
 17/19 A kérdező kommentje:

Tehát halvány fogalmad sincs miről van szó de okoskodni tudsz.

[link]

jan. 3. 05:24
 18/19 anonim ***** válasza:
33%
17 pedig igaza van a 16-nak. Nem kéne fidesz propagandát olvasni
jan. 3. 07:59
 19/19 A kérdező kommentje:

Az Atlantic Council mióta fideszes propaganda?

[link]

Illetve a linkemben egyetlenegy fideszes forrás sincs. Vagy szerinted a BBC, Reuters stb is mind fideszes?

[link]

jan. 3. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!