Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád az "Ukrán adó"...

Támogatnád az "Ukrán adó" bevezetését?

Figyelt kérdés

Gyakran megosztó kérdés, hogy ki támogatná Zelenszkij háborúját és ki nem.

Ezért szerintem a legfairebb az lenne ha önkéntes alapon mindenki maga döntené el, hogy szeretné-e az adójait Ukrajnának adni vagy sem.

Tehát aki szeretné az önként jelentkezhetne, hogy plusz adóterheket rójjanak ki rá.

Az is kiválasztható, hogy a bruttó bevételük hány %-át szeretnék Ukrajnának adni. Pl lehet valaki csak 1%-ot míg mondjuk egy belpesti fanatikus liberális akár 50%-ot bejelölhet.

Aki pedig nem szeretne, az csak szimplán nem fogja önként fizetni az Ukrán adót pluszba.

A befizetett adók egyből Zelenszkij bankszámláján landolnának. Vagy az Ukrán Hadseregnél.

Így nem lenne vita abból, hogy ki szeretné támogatni Ukrajnát ki nem. Mindenki saját maga döntené ezt el.

jan. 1. 19:54
A kérdező szavazást indított:
Támogatom, és fizetném az Ukrán Adót 🇺🇦🪖
Támogatom, de én nem fizetném az Ukrán adót ☮️
Nem támogatom. Szerintem minden egyes embernek kötelezően támogatnia kell Ukrajnát az adójával 🇺🇦🪖
Nem támogatom. Szerintem senkinek sem kellene Ukrajnát támogatnia az adójával ☮️
15 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%
jan. 1. 20:02
 2/19 meszike91 ***** válasza:
100%
Akkor legyen lőrinc adó és és felőlem mehet
jan. 1. 20:44
 3/19 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez akkot lenne fair, ha a ruszkinyaló putyinpincsik fizetnének ruszkiszopkodó adót a piaci ár többszöröséért megvásárolt orosz gáz meg a túlszámlázott Paks II miatt.
jan. 1. 20:44
 4/19 anonim ***** válasza:
76%
Odáig olvastam, hogy Zelenszkij háborúja. Ugyanis ez még mindig nem Zelenszkij hanem Putyin háborúja
tegnapelőtt 09:28
 5/19 Alex Fly ***** válasza:
46%

Nyitott kapukat döngetsz.

Aki szeretné támogatni az ukrán honvédők megszállókkal szembeni harcát, az jelenleg is megteheti ezt -és sokan élnek is e lehetőséggel. Ehhez nem szükséges a támogatást adóként behajtani. És persze az adományok így rövid idő alatt közvetlenül a rendeltetési helyükre kerülnek és nem fogja az állam -részben vagy egészben- lenyúlni azt.

tegnapelőtt 13:29
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
Hát, elvtárs, inkább adjunk pénzt a barbár ruszki hordákat feltartó ukránoknak, mint hogy Mészaros Lölő vegyen belőle egy újabb kétszáz méteres luxusyachtot.
tegnapelőtt 14:13
 7/19 anonim ***** válasza:
67%

Ha ezt kiterjesztjük mindenre, oktatás, egészségügy, különböző fideszes ökörségek és lehet dönteni, hogy az adóm mire mehet, akkor igen, én ezzel rendben lennék.

Viszont ez fordítva is legyen igaz, ha nem arra megy az adóm, vagy nem megfelelő minőségű az amire szánom, akkor kamatostul vissza kell az államnak fizetnie a beszedett adómat, mert ellopták.

Ezekkel a feltételekkel én bármikor belemennek egy "ukrán adó" megoldásba, mert olcsóbban jönnék ki a végén akkor is, ha 10%-ot adózom az ukránoknak, ennyire ellopja a fidesz a pénzemet.

tegnapelőtt 17:02
 8/19 anonim ***** válasza:
12%
Én az ukrajnát támogatókra vetnék ki "hazaárulási adót" melynek mértékét kényem és kedvem szerint változtatnám. xddd
tegnapelőtt 20:21
 9/19 anonim ***** válasza:
52%
8 egy nácik által negtámadott orszàg önvédelmét támogatni miért hazaárulás főleg hogy ezzel minket is védenek az oroszoktól? Vagy te a fasiszta Putyin diktatúrájában akarsz élni?
tegnapelőtt 20:41
 10/19 anonim ***** válasza:
20%
20:41 - fordítva ülsz a lovon.
tegnapelőtt 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!