Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek mit szoltok hogy...

Fideszesek mit szoltok hogy elbuktunk 400milliárdot?

Figyelt kérdés

[link]

Szeeintem jól jönne a pénz főleg ebbe minuszos költségvetésbe.

jan. 1. 16:21
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
75%

Gondolom leszarják.

Nekik csak az a fontos, hogy ne legyen jogállam.

jan. 1. 16:22
 2/30 anonim ***** válasza:
90%

Ha egy részét nem lehet ellopni, akkor nem kell az egész!

Ezt már a Norvég Alapnál eljátszották. [link]

jan. 1. 16:23
 3/30 anonim ***** válasza:
21%

a norvég alapnak semmilyen problémája nem volt

a norvég CIVIl alapnak volt problémája, akik hazaárulókat finanszíroztak

jan. 1. 16:25
 4/30 anonim ***** válasza:
29%
Az ellenzék 2025-ben sem érti, hogy a fideszesek nem hergelhetők sikeresen ugyanazokkal a panelekkel, mint az ellenzékiek. Nincs új a nap alatt.
jan. 1. 16:25
 5/30 anonim ***** válasza:
76%
Majd pótolva lesz kínai meg orosz gigahitelből.
jan. 1. 16:26
 6/30 anonim ***** válasza:
19%

42 851 milliárd forint a költségvetés 2025-re. A 400 milliárd ennek a 0,9%-a lenne, kb. mintha nettó 400 ezerből buknál 4 ezret.

De az elbukással is csak óvatosan, mert ha jól sejtem akkor ezek a helyreállítási pénzek. Namármost a felét nem osztották még ki EU-s szinten 2020 óta, közben meg jövő nyáron jár le a határidő és nem csak mi hanem mindenki komoly pénzeket fog elbukni. A valóság meg az, hogy valószínűleg még idén fog erről döntés születni, hogy mi lesz azokkal a pénzekkel amiket ilyen-olyan okokból nem tudnak a tagállamok lehívni. (Szóval valószínűleg pontosabb ha azt mondod, hogy nem tudtuk az eredeti célokra lehívni ezt a 400 milliárdot, de előbb-utóbb majd meg fogjuk kapni másra.)

jan. 1. 16:27
 7/30 anonim ***** válasza:
12%

nem értem, hogy az EU-nak miért nem jó, hogyha simán csak nincs adómentességük magyarországon :) és akkor nem kell fizetni a kohéziós forrásokat

közös hitelt meg nem veszünk fel és kész

az milyen már, hogy a nevünkre felvett hitelt tartják vissza... a kamatot meg fizetjük

ez miért nem jut el a tiszkányok agyáig?

jan. 1. 16:28
 8/30 anonim ***** válasza:
74%

Én megkérdeztem erről egy fideszes rokonomat, és ő erre azt felelte, hogy "köszi, de akkor nem kell a pénz, ha cserébe be kell engedni a migránsokat és a genderőrületet".

Szóval a fideszesek szerintem úgy gondolják, hogy bármiáron nem kell a pénz, nem leszünk Brüsszel csicskái, mint Magyar. Mármint ezt ők gondolják, nem én...

jan. 1. 16:28
 9/30 anonim ***** válasza:
86%

16:25 "a norvég CIVIl alapnak volt problémája, akik hazaárulókat finanszíroztak"

A hazaárulás nagyon súlyos bűncselekmény, ezért linkeljél már ezekről bírósági ügyeket, ítéleteket! Ha ez nem menne, akkor pedig egy bocsánatkérést is elég lesz itt leírnod...

jan. 1. 16:32
 10/30 anonim ***** válasza:
85%

"köszi, de akkor nem kell a pénz, ha cserébe be kell engedni a migránsokat és a genderőrületet"

Átlagos agymosott szétrohasztott agyú fideszes hagymázas tévképzetei.

jan. 1. 16:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!