Fideszesek mit szoltok hogy elbuktunk 400milliárdot?
Gondolom leszarják.
Nekik csak az a fontos, hogy ne legyen jogállam.
Ha egy részét nem lehet ellopni, akkor nem kell az egész!
Ezt már a Norvég Alapnál eljátszották. [link]
a norvég alapnak semmilyen problémája nem volt
a norvég CIVIl alapnak volt problémája, akik hazaárulókat finanszíroztak
42 851 milliárd forint a költségvetés 2025-re. A 400 milliárd ennek a 0,9%-a lenne, kb. mintha nettó 400 ezerből buknál 4 ezret.
De az elbukással is csak óvatosan, mert ha jól sejtem akkor ezek a helyreállítási pénzek. Namármost a felét nem osztották még ki EU-s szinten 2020 óta, közben meg jövő nyáron jár le a határidő és nem csak mi hanem mindenki komoly pénzeket fog elbukni. A valóság meg az, hogy valószínűleg még idén fog erről döntés születni, hogy mi lesz azokkal a pénzekkel amiket ilyen-olyan okokból nem tudnak a tagállamok lehívni. (Szóval valószínűleg pontosabb ha azt mondod, hogy nem tudtuk az eredeti célokra lehívni ezt a 400 milliárdot, de előbb-utóbb majd meg fogjuk kapni másra.)
nem értem, hogy az EU-nak miért nem jó, hogyha simán csak nincs adómentességük magyarországon :) és akkor nem kell fizetni a kohéziós forrásokat
közös hitelt meg nem veszünk fel és kész
az milyen már, hogy a nevünkre felvett hitelt tartják vissza... a kamatot meg fizetjük
ez miért nem jut el a tiszkányok agyáig?
Én megkérdeztem erről egy fideszes rokonomat, és ő erre azt felelte, hogy "köszi, de akkor nem kell a pénz, ha cserébe be kell engedni a migránsokat és a genderőrületet".
Szóval a fideszesek szerintem úgy gondolják, hogy bármiáron nem kell a pénz, nem leszünk Brüsszel csicskái, mint Magyar. Mármint ezt ők gondolják, nem én...
16:25 "a norvég CIVIl alapnak volt problémája, akik hazaárulókat finanszíroztak"
A hazaárulás nagyon súlyos bűncselekmény, ezért linkeljél már ezekről bírósági ügyeket, ítéleteket! Ha ez nem menne, akkor pedig egy bocsánatkérést is elég lesz itt leírnod...
"köszi, de akkor nem kell a pénz, ha cserébe be kell engedni a migránsokat és a genderőrületet"
Átlagos agymosott szétrohasztott agyú fideszes hagymázas tévképzetei.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!