Aki ellenzékiként nem a TISZA pártra tervez 2026-ban szavazni, az melyik pártot támogatja és miért?
Figyelt kérdés
A DK és a Mi Hazánk biztosan elindul 2026-ban, de azokat a pártokat is feltüntettem akik a 24-es EP-választáson elindultak.jan. 1. 14:16
12/13 anonim válasza:
Mi Hazánk, mert egyedül ők vehetők komolyan, egyedül nekik van programjuk, nem utolsó sorban pedig egyedül ők képviselik a magyar embereket.
13/13 anonim válasza:
A Mindenki Magyarországa Néppártot mért vetted bele? Egyrészt, mert úgysem volna esélyük. Másrészt meg Márki-Zay Péter azt mondja, hogy el sem indulnak, mert nem akarják még azzal a kevéssel sem csökkenteni a Tisza esélyeit a kormányváltásra. Pedig én is legszívesebben rájuk szavaznék. Az egyéni választókerületünkben hasonló a helyzet. Akire eddig 2x egymás után szavaztam, és mind a kétszer le is győzte a Fidesz jelöltjét, ő már nem indul 26-ban. Ő nem a Tisza miatt, hanem azt hiszem már régebben eldöntötte. Így nem marad más számomra, mint a Tisza random jelölje.
Azért kicsit izgulok, hogy nehogy megint csöbörből vödörbe kerüljünk, mint 2010-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!