Mi van ha ezért tiltották be a telefonokat az iskolában, és nem azért mert okos vezetőink vannak?
Figyelt kérdés
Ugye a hivatalos indoklás nem ez volt, hanem hogy a diákok egymással kommunikáljanak, ne a közösségi médiában éljék az életüket. Véleményemet meg onnan vezettem le, hogy az utóbbi években főként a kereskedelmi adók híradóiban rendszeresen bukkantak fel mobiltelefonos felvételek bántalmazásról. És azért ez az illetékes miniszterre nézve nem előnyös.jan. 1. 12:28
1/5 anonim válasza:
Szerintem meg pont letojná a kormány az egészet, hogy mit össze mobiloznak a gyerekek. Az oka feltehetőleg csak az volt, hogy egy semleges irányba tematizálják, tereljék a közbeszédet. Vagy két hónapig ez volt a fő téma, addig sem a visszasságokról beszélnek az emberek.
2/5 anonim válasza:
Azért tiltották be, mert a tizenévesek jelentős része tiktok függő, instagram függő.Nem bírja letenni a telefont 5 percre sem.
Ezek a szociális médiaplatformok pedig butítanak.
3/5 anonim válasza:
2-es! Hála Istennek hogy az én gyerekkoromban még nem voltak okos mobil telefonok. Na meg Tiktok, Instagram, és Facebook sem volt az én gyerekkoromban. Az első mobil telefon 1990-ben jelent meg Magyarországon. Én akkor 1990-ben 13 éves voltam. Most 47 éves vagyok. Az én gyerekkoromban Walkmen volt a divat.
4/5 anonim válasza:
“Az én gyerekkoromban Walkmen volt a divat.”
Azt is szépen letetted, vagy tilos volt bevinni.
5/5 anonim válasza:
3-es voltam! Nem kelletett akkoriban semmit tiltani, amikor én gyerek voltam! Tudtunk viselkedni! És az iskolában, csak a szünetben vettük elő a walkment. Órán soha! És érdekes, nem volt belőle törvény ami ki tiltaná a Walkment vagy kvarc játékokat. Mos meg törvényileg kell tiltaani hogy a gyerekek le tegyék az okos telefont? Hogy is van ez? 40 évvel ezelőtt nem kelletett tiltani. Most meg igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!