Ezeket az általam teljesen ismertlen márka nevű 20-25 ezer forintért árult okos telefonokat érdeems megvenni? Mennyit bírnak ezek? Nem purcannak ki 1-2 hónap alatt?
Kéne vegyek egy telefont mert kinyiffant a mostani, de mivel nem akarok rá sokat költeni, nem is használom sokat így gondoltam bennék valami olcsót.
Merjek ilyet venni?
Mika tapasztalatok?
"Teljesen ismeretlen márka nevű" telefonokat én sem ismerem, igy nem tudom mennyit birnak.
Ha pl konkrét márkát irnál, akkor lehet akadna itt olyan akinek van tapasztalata.
Mindenkinek más a vérmérséglete és a saját tapasztalata.
"A puding próbája az evés...."
Én megvenném,akár egy Bluboo akár Leagoo,de csak magyar országról.
Van visszaküldési lehetőség.
A kérdésem ezekre a telefonokra vonatkozik amik a 25 ezer alatti kategoriában vannak
ezek közül melyiket lehet érdemes megvenni
amik müködésre alkalmasak. és azért bírják 1-2 évig minimum
Nyilván egy 20 ezres telótól nem szabad azt várni, mint egy 80 ezrestől, ettől függetlenül igen, megéri.
Hülyeség, hogy két nap alatt szétesik, én egy Homtom HT50-et használok, ez úgy össze van rakva, hogy kézzel alig bírom szétszedni. A teljesítményükkel sincs komoly probléma. Blueboo-t a lányom használt, nem volt azzal sem gond, csak ő rendszeresen leejtette... Leagoo Kiica Powert és Leagoo T5 is van a családban, a T5 lassan egy éves, semmi gond nincs vele.
Vannak tesztek, olvassgass: [link]
Én elolvasgattam ezeket a Leagoo-teszteket meg a fórumokat is átfutottam. Hiába a kedvező ár, én még mindig nem vennék ilyen telefonokat. Az egyik nem tudja a 4g-t, a másikon nincs jack csatlakozó, a harmadikból nem tudom mit hagytak ki... Én elégedett vagyok egyenlőre a mostani Meizu M6 Note-ommal, ezért is ajánlottam. Bár szoftveresen vannak sajnos hibái/hiányosságai, de azért az, hogy 42 000 Ft-ért kaptam egy 5.5-es Fullhd kijelzőt, fémházat, 2 Ghz-es processzort, 4000-es akkut (10 óra körüli kijelzőidővel, ami több is, mint amit a tesztben írtak) és egy stabil rendszert, szerintem nem rossz. Oké, ez se egy örök életű telefon, de ha ez így 1.5-2 évet elmegy nekem, már megérte (ezért az árért, kb. ennyire számítok, aztán ki tudja). Mindegy, a kérdező azt vesz, amit szeretne, én csak leírtam a véleményem!
3-as és 5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!