Vehetek így fel részletre telefont?
Nem hinném, mert vizsgálják a "hitelképességed", mennyi az elmúlt időszakban befolyt, rendszeres pénz a számládon.
Én egyetem alatt vettem vodánál telót, 18 felett már, és elég necces volt, a viszonylag nagy összegű ösztöndíj miatt hagyták jóvá. De előre ki kellett fizetnem kb 4-5 hónapot (azt a rendszer dobta ki), és miután befizettem azt hiszem, 3-4 hónapig rendszeres, utána az előre befizetett összegből került levonásra a havi díj, kvázi 4-5 hónapig nem kellett fizetni.
Nagy eséllyel kérnek majd előre fizetést, ahogy az első írta - szinte mindig kérnek, fizetőképességtől függetlenül, hacsak nem vagy régi megbízható ügyfél, azaz nincs korábbi előfizetésed. Ez szolgáltatótól független, mindenhol ez az eljárás.
Jellemzően 2-3 havi díj szokott lenni, ennyire legalább számíts, de lehet több is ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!