Vettem egy telefont ami nem tetszik de egy 2 hónapja van meg de a telefont részletre vettem meg. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
az eladók nagyon kedvesek voltak és garanciát is adtak+kötöttem rá 7000 ft értékben biztosítást.
azt mondták ha telefonnal valami van vigyem be.
#telefon #umidgi cristal
2018. júl. 10. 22:56
1/3 anonim válasza:
Az hogy két hónap múlva kitalálod hogy nem tetszik, az nem ők a visszavételre. Akkor mindenki cserélgetne mindent kéthavonta. Add el.
2/3 anonim válasza:
Ha kifizetted az utolsó részletet is, fogod és eladod. Majd veszel olyat ami tetszik.
Legközelebb előre gondolkozol.
3/3 anonim válasza:
"kötöttem rá 7000 ft értékben biztosítást."
Ha arra gondolsz hogy tönkreteszed és a biztosítás majd fizet, előbb alaposan olvasd át a biztosítási feltételeket. Könnyen lepattint a biztosító ha nem figyelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!