Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz azzal, hogy Orbán...

SzocdemOliver kérdése:

Egyetértesz azzal, hogy Orbán ellen nem egy másik Orbán lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke január 1-jén a közösségi oldalán osztotta meg újévi gondolatait. Gyurcsány rossz megoldásnak látja, hogy az egykori demokratikus ellenzékiek egy jelentős része egy Orbán köpönyegéből kibújt, jobboldali tömegmanipulátorba vetik a bizalmukat.

[link]

jan. 1. 11:25
1 2
 11/19 kutyafule4 ***** válasza:
67%
Milyen derék Fidesz - DK összefogás lesz ebből jövőre :D.
jan. 1. 12:01
 12/19 anonim ***** válasza:
55%
Igen. Ezért szavazunk Magyar Péterre. Pont azért mert Gyurcsány = Orbán
jan. 1. 12:09
 13/19 A kérdező kommentje:

Nálam jobban senki se gyűlöli Orbánt. Minden politikussal nagyon kritikus vagyok, nem szeretem és nem hagyom ha átvernek, megpróbálnak megvezetni. Ezért kritizálom ennyire Magyar Péter tevékenységét és próbálom felnyitni a többi magyar szavazó polgár szemét.

Ha a DK valójában a Fideszt akarná közvetve hatalmon tartani, azt rögtön észrevenném. Gyurcsány Ferenc csak azt próbálja elérni, hogy vegyétek észre, egy tömegmanipulátor hipnózisa alatt álltok és nagy csalódás lesz, ha valódi demokráciát és jogállamot vártok és azt az embert juttatjátok hatalomra. Magyar Péter nem fogja elhozni azt a megváltást, amit vártok tőle. Egy ÚJFIDESZ-t fog a nyakatokra hozni.

jan. 1. 12:11
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
Tyűű gyerekek, lesz itt jövőre Fidesz-DK összepusziszkodás. Addig is idén egyre elmélyülő lesz a kapcsolatuk. 🧡➕💙
jan. 1. 12:11
 15/19 anonim ***** válasza:
59%
#13 Kedves Kérdező, értem a félelmedet, de a DK demokratikus kormányzást akar bevezetni, és egyértelműen kimondták, hogy demokratikus eszközökkel nem lehet lebontani azt a struktúrát, amit a fidesz létrehozott, tehát gúzsba kötve kormányoznának ha nyernének (arról meg ne is beszéljünk, ha koalícióban kellene kormányozniuk a többi óellenzéki párttal). Volt néhány ciklusa már az óellenzéknek, de még a 2/3-ot sem tudták kikezdeni, nemhogy nyerni. Ezek után mégis mire lehet számítani egy esetleges újabb próbálkozás, netalán győzelem esetén? Teljes zsákutca az egész. Itt egyetlen megoldás van, ha jön valaki (nem koalíció) és mindenféle demokratikus, jogállami aggály nélkül lebontja a jelenlegi rendszert (hiszen ez is így lett felépítve). Ha szerencsénk van, akkor utána talán lehet valamit kezdeni az országgal, de amíg ezt ne teszi meg valaki, addig a csodavárás erősen lejárt lemezén túl semmit sem tud nyújtani az óellenzék.
jan. 1. 12:21
 16/19 anonim ***** válasza:
78%

Azért ezt se gondoltam! jó pár éve sokat jártam ide, még másik felhasználóval és sokat hergeltem magam az ilyen két és félpiás fideszzombik hülyeségein, most azt látni, hogy szűkölve sírnak, hogy "bezzegGyurcsányjobbvoltminMP" hát nekik lehet...sose gondoltam volna, hogy ma már ott tartunk, hogy a FIDESZ GYURCSÁNYT DÍCSÉRI!!!!!! 😂😂😂

Jelenleg arrafelé haladunk, hogy szerintem 2026-ban még a végén ha csak úgy nyomható le MP meg a Tisza egy Fidesz-DK koala fog alakulni! Figyeljétek meg! Röhejesnek tűnik? MOSt még az...

jan. 1. 12:24
 17/19 anonim ***** válasza:
83%
16: Én is így vagyok ahogy te, időnként elegem lesz és nem nézek ide hetekig, vagy hónapokig sem. Kész bohózat, amit a fideszes politikusok előadnak, még ők nevezik bohócnak az ellenzék képviselőit.
jan. 1. 12:29
 18/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem tűnik most se röhejesnek. 1998 előtt a fideszesek és a kisgazdák egymást marták, szapulták, aztán mégis összeálltak Horn Gyuláék ellen, sőt Orbán felajánlott egy miniszterelnök helyettes posztot Torgyánnak. Aki szemfüles volt, annak már akkor feltűnt, hogy Orbán mindenre képes a hatalomért.

jan. 1. 12:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez a lopás mantra egy bullshit szöveg. Ha a Fidesz EU-s pénzeket "lopna" , már itt masíroznának az ENSZ csapatok. Gondolja, hogy a tisztelt brüsszeli bürokraták ezt szó nélkül eltűrnék? Amit maga lopásnak mond, az valójában az okos, értelmes gazdaságvezetés, a kapitalizmus, ami profitot termel. Ezt műveli a Fidesz nagyon hatékonyan és tisztán átláltahtó módon, bár ennek megértéséhez kell egy kis gógyi. Nézzük az alapokat: a legfontosabb az, hogy csaknem teljesen kifehérítették a gazdaságot (nincsenek többé számlagyárok, zsebbe fizetések) , felépítették a külföldön is versenyképes magyar nagytőke alapjait, ami hazahozza és itthon adózza le a hasznot, tevékenyen hozzájárulva a rezsicsökkentéshez, aminek következtében ön pl. meleg vízzel moshatja a fenekét. A 100 leggazdagabb magyar közül csak 18 a fideszes - nézzen ennek utána a neten, könnyen megtalálja. Ami meg az EU-s támogatás szétosztását illeti, abból több tízezren részesülnek, és csak egy kis részük „fideszes”. A Fidesz pl. azt a Kóka Jánost is támogatta, aki az SZDSZ minisztereként „jeleskedett” a szó erősen negatív értelmében.
jan. 2. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!