Orbán politikai hasznot húz a félelemből?
Az ilyesmik, amiket felsoroltál, meg ide tartozik a migránsos plakátkampány, ez mind azoknak a buta, idióta embereknek szól, akik beengednék a migránsokat.
Nekem nincs szükségem igazolásra, én 2015 előtt is ellene voltam annak a migrációnak, mi az EU nyugati felét jellemezte.
Nektek van szükségetek igazolásra,hogy butaságokat támogattok.
Már beigazolódott, hogy Magyarországon szinte senki nem akar migránsokat. Főleg most, hogy az utóbbi években a fideszes munkaerő közvetítők hozták a távol-keletieket, ez ellen az ellenzék szólalt fel. Eddig sem akartak, az ellenzék sem, hanem csak azt mondták, hogy ha jönnek is, közülük kevesen maradnak meg Magyarországon, a migránsok többsége inkább csak átutazó, nyugatabbra mennek, ahol több pénzt kaphatnak.
Az EU-ban viszont már beteltek a helyek, ezért már küldik haza a migránsokat.
Kezdetben fantasztikusan lehetett rémisztgetni a migránsokkal, hogy majd beszivárogva elfoglalnak minden EU országot, mint anno Budát a törökök. Amikor már javában ment a "migránsok, ha Magyarországra jöttök, nem vehetitek el a magyarok munkáját" kampány, nem is tudom, hol vásároltak a terroristák zsákszámra eldobható SIM kártyákat. Csak nem Magyarországon? Vagy amikor a letelepedési kötvénnyel jöhettek a gazdag, terrorizmust támogató arabok, szintén már a kampány alatt. Utána hogy hogy nem, Anti kötvényes irodája nem leégett a papírokkal? Micsoda véletlen.
"Eddig sem akartak, az ellenzék sem, hanem csak azt mondták, hogy ha jönnek is, közülük kevesen maradnak meg Magyarországon, a migránsok többsége inkább csak átutazó, nyugatabbra mennek, ahol több pénzt kaphatnak."
Ne hazudott.Vannak interjúk az ATV műsorról a youtubeon, ahogy világosan látszik,hogy támogatják a migrációt.
Karácsony akkoriban a laktanyák, nem használt önkormányzati épületek megnyitását követelte a migránsok számára.
Aztán, ott van Gyurcsány bohóckodása.
Ne hazudozzál már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!