Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy év alatt megduplázta...

Egy év alatt megduplázta vagyonát Mészáros és Tiborcz. Ez miért hagyja hidegen, miért nem zavarja az emberek többségét?

Figyelt kérdés
Szinte semmi gond nem lenne ezzel, ha piaci alapon, saját tehetségüknek és kitartásuknak lenne mindez köszönhető. De mint tudjuk nem így van. És mások elöl veszik el a lehetőséget. Meg nem kis pénzekről van szó. Mégis miért legyint rá a többség?
dec. 30. 18:09
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Íme a friss Forbes-lista: [link]
dec. 30. 18:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan elképzelés, miszerint még mindig jobb "egy kézben lennie az állami vagyonnak", mint sok kézbe, pláne külföldiek kezébe adni. Van ilyen olvasat.
dec. 30. 18:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen reakciót vársz rá?

Más is írjon ki róla kérdéseket?

dec. 30. 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Simicska 2015-ben a 6. leggazdagabb volt 110 milliárddal, ma már a top 50-be se fér be, 22-ben még 39 milliárdja volt a Forbes szerint.

Ha a Forbes szerinti vagyonát államkötvénybe fektette volna 2015-ben akkor most is a 8. helyen lenne 220-230 milliárddal.

Szóval kb. ennyire reális ez a lista. Eleve az Opus árfolyama 2022-es választások előtt a felére esett. Akkor mi a reális értéke, most 200 milliárdot ér belőle a Mészáros rész vagy 100-at?

dec. 30. 18:30
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
engem zavar, 2026 meg még messze van.
dec. 30. 18:34
 6/11 anonim ***** válasza:
29%
Nekem azzal se több se kevesebb, ha másképp hívnák őket akkor se lennék boldogabb.
dec. 30. 18:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem is zavar.

A kisember meg boldoguljon ahogy akar ugye...

Új értelmet is nyert a BUÉK: boldogulj évet kívánok!

dec. 30. 18:57
 8/11 Fsms ***** válasza:
100%
Engem zavar. Egyébként már olyan nagyságrendben megy a lopás, h az emberek nem fogják fel.
dec. 30. 19:12
 9/11 anonim ***** válasza:

idén januárban 380-on nyitott az Opus global, ma 505-ön zárt, emellett az adózott eredménye 15%-át kifizette a tulajdonosoknak

Habzik a tisza, de közben meg nulla darab mészáros részvényt várásoltatok, amit egybéként bárki megtehet, nem úgy, mint a szocik alatt a különböző haveri ZRT-kben.

dec. 30. 19:33
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi az infót 9es Lőci

Már rohanok is Ópuszt venni

Leszek én is olyan bátorok, kockáztatok

dec. 30. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!