Ki tartja felháborítónak hogy Brüsszel bevándorló országot akar csinálni Magyarországból és ez Magyar Péter támogatja?
#12 azért orbánék annyit hoztak be mint soha senki ebben az országba.
Már nem tudok sehova se menni a városban, hogy ne lássak kínaiakat ott, ahol 5 évvel ezelőttig ritka volt a külföldi mint a fehér holló.
Tegnap a buszsofőr is fekete volt.
Én onnan látom hogy kimegyek az utcára és nem kormánypropagandát hallgatok.
Magyarul már nem tudom megértetni magam sokszor a járműveken.
Menekült kvótát Orbán szövetségese erőlteti Meloni asszony Európára, hogy akiket Putyin iderendelt migránsok és becsúsztak a határon ne Olaszországnak kelljen eltartani.
"#12 azért orbánék annyit hoztak be mint soha senki ebben az országba."
És ezzel mi a mondanivalód? Ha Orbán szar attól az EU jobb?
#15 látom, tele van külföldiekkel, főleg kínaiakkal a város, azokon a részeken ahol nincs semmi turizmus.
Tegnap előtt szép volt, ahogy átbkvztam óbudáról budaörsre, láttam buszra szálló szatyros kínai párt (nem turisták), hazafelé a buszvezető is fekete volt. Néhány éve csupa európai volt a kajaszállító, manapság mind bangladesi, indiai, fekete, filippínó.
A belvárosban több üzletben, vendéglátóhelyen angolul kell beszélnem a dolgozókkal, mert magyarul nem tudnak.
Szemben a magyar család költözött spanyolba, kínaiak vették meg a kb 200 millás házat, amit a környéken táskákban, készpénzben raknak le a hasonló kínaiak, ha tetszik az ingatlan.
Akksigyárak környékén mindenhol migrik, építkezéseken se nagyon van már magyar.
19#
A dolog összetettebb, mint gondolod.
Egyrészt igen, az OV kormány is hibás.
Viszont, kérdezz meg már egy átlag Y, Z generációs fiatalt, fiatal felnőttet,hogy hol dolgozik vagy hol szeretne dolgozni.
Irodában vagy építkezésen?
Mindenki az előbbit fogja mondani, akkor is, ha ott kevesebb a pénzt.
Ez az ún. "nyugatias gondolkodás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!