Orbán Eurázsiát akar - legújabb fb videója szerint - Magyarországból?
Figyelt kérdés
Dehát ők nem kutyát/macskát esznek? Orbán tömegével toborozza őket. Woltnál, 10/9 már ázsiai bevándorló..#Eurázsia #bevándorló #migráns #Orbán #kínai, mongol, török, orosz embercsempész vagy migráns #Korrupt rabló maffia szervezet
tegnap 19:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egyéb vagy kifejtem
10 szavazat
1/4 anonim válasza:
"Dehát ők nem kutyát/macskát esznek?"
Jellemzően nem, inkább csak kivételes ünnepeken. A kutya levese egyébként bambuszrüggyel kifejezetten ízletes, mind a tíz ujjad megnyalnád. Csak büdös, érzed rajta hogy ragadozó. Macskát még nem ettem de az szerintem inkább is európai szokás mint ázsiai, olaszok szokták tolni.
2/4 anonim válasza:
Egy elmeosztály jobb lenne, mert, hogy ő nemtúlnormális, az egy dolog, de, hogy az emberek meg legitimizálják az elmebajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!