Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menczer miért nevezi Magyar...

Menczer miért nevezi Magyar Pétert, folyton kicsinek ?

Figyelt kérdés

dec. 28. 11:23
A kérdező szavazást indított:
Mert Menczer meleg
Mert ez Magyar Péter fedő neve a fideszben
Mert ez a szabadkőműves beceneve
Mert Magyar Péter meleg
Más, leírom kommentben
25 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Melegház?:)
dec. 28. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Kezdettől fogva bohócnak nevezi Magyar Péter, és Mici bizonyította, hogy Péter nem tévedett.

Mici höbörgése során egy idő után Péter kérdezte , hogy a miniszterelnököt is hívja-e, mert ő sem magas. Akkor Mici mondott valami olyat, hogy a sportban mindenki tudja mit jelent, nem a... (Innen már nem érteni) gondolom azt akarta mondani, hogy a kicsi, nem a törpe finomabb megfogalmazása, hanem valamilyen kifejezés a sport szlengjében.

Szóval én csak ennyit tudok ehhez hozzátenni, most ehhez kevés a három driplómám. Én lenni mindig erősebb, és ők lenni ideges, mert rájönni én lenni erős. Már régóta vártam ezt a pillanatot, Kicsi. Élvezted, amikor olyan szexin fojtogatott a biztonsági őr, kaptál levegőt, Kicsi.

dec. 28. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
A magyarázószövegeiben azt mondta, hogy focisták így nevezik az újoncot a csapatban, és mint MP újonc a politikában, így most ő a „kicsi”. De ez valami személyes tapasztalata lehet neki, mert általában nem szokás kicsinek nevezni az újoncot a csapatban.
dec. 28. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Menczer így éli ki a meleg perverzióját.
dec. 28. 11:59
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Mert az értelmi szintje éppen eddig terjed.
dec. 28. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Megalázás, lealacsonyítás, a felsőbbrendűség éreztetése.

Kocsmai szinteken bevett szokás. Csak ez az ember egy hatalmon levő kormányzó párt kommunikációs igazgatója.

dec. 30. 10:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert Menczernek habzik és messziről bűzlik a szája! Kínjába nem tudja mit beszéljen!

Tudja,hogy Magyar Péter mellett rengeteg ember van, és nagyon sok Fideszes át állt a Tiszára.

2026 ban elönt mindent a Tisza és tisztára mossa a hazug,hazaáruló népírtó fidesz propagandát!

dec. 30. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!