Van bármilyen esély arra, hogy 2026-ban a Tisza koalícióra lép bárkivel?
Tegyük fel nyerne a Tisza 26-ban pár százalékkal. Simán benne van,hogy válaszként a Fidesz koalícióra lépne a jól ismert fiók pártjával (Mi Hazánk Mozgalom), és máris buktuk az egészet országgyűlési választást.
Van erre valami receptje M.Péternek?
Amúgy szerintem a Kutyákat simán be lehetne vonni a koalícióba.
A Mi Hazánknak meg semmi köze nincs a Fideszhez.
Két jobboldali pártról van szó, bizonyos dolgokban persze, hogy egyetértenek. De ettől a 2 párt külön utakon jár.
Ezt a Fidesz-Mi Hazánk konteót jó lenne már elengedni végre.
Majd biztos koalícióra lép velük a kegyelmi botrány után. Én láttam; hallottam mit mondott akkor Tóth László a Mihazánk frakcióvezetője, nagy vonalakban: álszent, képmutató.
Oké. De az ellenzéki hang konkrétabb volt, nevekkel. Tóth annyira nem konkrét csak általánosságban beszélt, és kormány, rendszer szavak hangzottak el, nem a valóság, hogy rezsim és Magyar Bálint által megfogalmazott "bűnszervezet, maffiakormány" Tóth kerüli a forró kását, mint a macska.
Kicsi az eselye, hogy barmelyik masik ellenzeki part bejut a parlamantbe.
A fidesz es szatelit partjaval (mi hazank) biztosan nem lepnek koaliciora
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!